Arkadaşlar yaklaşık 2,5 saat önce 2co kredi kartı şiparişi ile maile ilk aldığımda ödeme bilgileri ile bir mail geldi başkada herhangi bir şey yok anlamadım acaba bir problemmi olduki siparişimde.
This is a discussion on Lisans aldım ama onay gelmedi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaþlar yaklaþýk 2,5 saat önce 2co kredi kartý þipariþi ile maile ilk aldýðýmda ödeme bilgileri ile bir mail geldi baþkada ...
Arkadaşlar yaklaşık 2,5 saat önce 2co kredi kartı şiparişi ile maile ilk aldığımda ödeme bilgileri ile bir mail geldi başkada herhangi bir şey yok anlamadım acaba bir problemmi olduki siparişimde.
sales@2co.com bu adresten gelmiş gelen mailde ordada ödeme bilgileri ile ilgili bir şeyler var başkada bir şey yok.
Lutfen ticket acip odeme transaction id ve forum adresinizi veriniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
hocam özel mesaj ile bir kaç soru belirttim vereceğiniz talimata göre işlem yapaçağım
arkadaşlar lisansım onaylanmadığı uzere mert beyin dediği gibi Ticket actım fakat gelen mailde şöyle demiş lisansın baska bir kullanıcı tarafından olusturuldugunu söylüyor daha önce 2. El vbseo almak istedim ve oraya burda kullandıgım maili yazmıştım işleminde ohesapla yapıldığını ve ordan oturum açmamı söylüyor bu yanlışlığı nasıl düzeltebilirim yoksa param yandımı diğer arkadasada mail attım lisansdaki bilgilerimi silmesi için
Beyefendi buraya yazmaniz hicbirsey degistirmez. Lutfen belirttigim gibi ticket acin ve ticketa bir cevap geldiyse oraya cevap yazin.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam