vBulletin 4, the most powerful community software + vBSEO 3.5, the ultimate SEO solution = Your ultimate platform for 2010 and beyond. Click below to learn more.
This is a discussion on Lisans aldim Ama indiremiyorum within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; selam arladaslar, vbseo nun lisansini aldim ama indiremiyorum bana asagidaki yazilar cikiyor: vbseo aldigima dair mailler geldi arkasindan özel mesaja ...
Selam ,
Sitenizde vBSEO Kullanım Sözleşmesine aykırı içerik olduğundan dolayı vBSEO lisansınız aktif edilmemiş ve geri ödeme yürürlüğe konulmuştur.
Iyi çalışmalar
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
Yeni vBSEO Kontrol Paneli ve vBSEO 3.5 Yayın Tarihleri
vBSEO 3.5 Beta 2 Yayınlandı - vBulletin 4 Uyumlu!
Kişisel Sitem : Felsefe - Kültür merkeziniz
tamamda benim formumda vbseo kullanan forumlardan daha az illegal icerik var, adult yok mp3 olayini bitirmek üzeriyiz ve daha bircok sey,peki o kullananlar neden nasil kullaniyorlar?
Kullanım Sözleşmesine uymayan site biliyorsanız http://www.vbseo.com/contactus.html adresini kullnarak bildirebilirsiniz. Sitenizde bulunan tüm illegal içeriği kaldırırsanız yeniden lisans almaya başvurabilirsiniz. Kaldırmanız gereken illegal içerik :
Program Download , Crack , Serial , Mp3 , vs... Yani kısaca hiçbir koşulda dağıtımına izniniz olmayan herşey. vBSEO Kullanım Sözleşmesini vBSEO - End User License Agreement (EULA) adresinde okuyabilirsiniz.
tesekürler arkadasim ben almiyorum,ama disarda satin alinan lisanli olan vbseo kullanicilari demekki akilliymis.Siz hic düsündünüzmü Türkiyede kac tane forum var? inanin bu rakkam binlerle ölcülüyor.ve bildigim bircok forum ise vbseo kullaniyor.Ve inanin onlarin icerikleri benim formumun yaninda 0 kalir,neyse tekarar kolay gelsin size iyi calismalar.
Daha önce de belirlediğim gibi yasa dışı içerik kullanan varsa şikayet edersiniz. Siz yasadışı iş yapıyorsunuz diye başkalarını burada haksız yere itham edemezsiniz.