Results 1 to 8 of 8

Lisans Aldım

This is a discussion on Lisans Aldım within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Lisasn aldım fakat daha sonradan foruma üye oldum yanı lısansımla burası nasıl eslesecek ve nasıl download edıp kurulumu yapacagım?...

Senior Member
    Real Name
    mustafa
    Liked
    0 times

Lisans Aldım

Lisasn aldım fakat daha sonradan foruma üye oldum yanı lısansımla burası nasıl eslesecek ve nasıl download edıp kurulumu yapacagım?

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    542 times
    Blog Entries
    4
    Özel mesaj gönderdim , okur musunuz lütfen.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Senior Member
    Real Name
    mustafa
    Liked
    0 times
    okuyorum hemen tşkler

Senior Member adom81's Avatar
    Real Name
    AHMET
    Liked
    4 times
    Aynı dertten bende müzdaribim : (
    Download yapamıyorum, Paypal üzerinden alışverişi gerçekleştirdim, hesabımdan da miktar düştü..
    Nasıl indirecem

Real Name
    Lizard King
    Liked
    542 times
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by adom81 View Post
    Aynı dertten bende müzdaribim : (
    Download yapamıyorum, Paypal üzerinden alışverişi gerçekleştirdim, hesabımdan da miktar düştü..
    Nasıl indirecem
    Ahmet bey ,

Daha lisansınızı alalı 15 dakika geçmedi ve e-postanızı kontrol ederseniz size bir e-mail gönderildi bile. Lisans aktivasyon işlemleri normalde 24 saat sürmekte siz ise 15 dakika da şikayete başlamışsınız. Dediğim gibi e-postanızı okursanız sipariişiniz ile birlikte kullanıcı adınızın gelmediğini ve bu bilginin sizden talep edildiğini görebilirsiniz. Bu bilgiyi burada şikayet ederek paylaştığınız için işlem hızlanabilir.

Lisansınız hayırlı olsun http://www.vbseo.com/downloads/ adresinden vBSEO yu download edebilirsiniz. Kuruluma geçmeden kurulum bilgilerini okumayı unutmayınız.

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Senior Member adom81's Avatar
    Real Name
    AHMET
    Liked
    4 times
    Telaşımdan dolayı mesajımla vermiş olduğum rahatsızlıktan ötürü özür dilerim.
    E-Posta'da bilgiler elime ulaştı.

Site root'a attığım test.php eklentisini çalıştırdım ancak aşagıdaki bilgiyle karşılaştım;

Zend Optimizer No
    Ioncube No

Server Changes Possibly Needed
    This test script was unable to find Zend Optimizer on your server and was unable to successfully run Ioncube. Suggestions and install instructions are to the right of both Zend Optimizer and Ioncube above.

Yardımcı olursanız sevinirim. Zend optimizer mı yoksa Ioncube mu indirlmeli.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    542 times
    Blog Entries
    4
    Bu konuda kararı server sahibi olarak siz vermelisiniz. Ya ioncube yada zend optimizer kurmanız gerekiyor serverınıza. Bu ikisinden birini kurup daha sonra uygun versiyonu indirerek kurulum işlemlerini gerçekleştirmelisiniz. Versiyonlar arasındaki önemli nokta serverınızın optimasyonu ile alakalıdır. Bundan dolayı hosting şirketinize başvurmanız ve zend optimizer veya ioncube kurulumu istediğinizi belirtmenizi tavsiye ederim.

Senior Member
    Real Name
    Cagatayh
    Liked
    1 times
    Quote Originally Posted by adom81 View Post
    Telaşımdan dolayı mesajımla vermiş olduğum rahatsızlıktan ötürü özür dilerim.
    E-Posta'da bilgiler elime ulaştı.

Site root'a attığım test.php eklentisini çalıştırdım ancak aşagıdaki bilgiyle karşılaştım;

Zend Optimizer No
    Ioncube No

Server Changes Possibly Needed
    This test script was unable to find Zend Optimizer on your server and was unable to successfully run Ioncube. Suggestions and install instructions are to the right of both Zend Optimizer and Ioncube above.

Yardımcı olursanız sevinirim. Zend optimizer mı yoksa Ioncube mu indirlmeli.
    Peki lisans almadan deneme olarak neden çalıştırmadınız bu test scriptini ? Lisans almadan kontrol edilmesi gerekiyordu bu zaten.

İkiside aynı özelliklere sahip. Hangisini kurabiliyorsanız onu kurun serverınıza hiç fark yok ikisinin arasında.

Teşekkürler