vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on linkler tamam içerik not found within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; lisansı bu sabah aldım, linkler tamamda içerik not found diyor. neden acaba...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| linkler tamam içerik not found
lisansı bu sabah aldım, linkler tamamda içerik not found diyor. neden acaba
|
|
| |||
| |||
|
htaccess ekledıgınden emınmısın?
|
|
| |||
| |||
|
olanı aynen attım ftp den.
|
|
| |||
| |||
| nasıl destekleyip desteklemediğini öğrenebilirim birde desteklemiyorsa nasıl destelemesini sağlayabilirim. Not: sunucu kendime ait. |
|
| ||||
| ||||
| Bu sorunuz sonrasında görebiliyorumki malesef bilginiz çok yeterli değil ondan size bunu anlatmak biraz zor olabilir. Phpinfo nuz aracılığı ile görebilirsiniz. Eğer emin değilseniz serverınızın teknik destek ekibiyle temasa geçerek bunu öğrenmenizi tavsiye ederim. Kaldı ki siz IIS kullanıyor bile olabilirsiniz. vBSEO IIS server kurulumu apache ile aynı değildir.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
sunucuya geçeli yeni oldu daha 1 ay falan sen merak etme en kısa şekilde anlat ben anlarım. |
| Thread Tools | |
| |