vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on linkbacklerle ilgili bir soru within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba... bazi sitelerde goruyorum link degisiminden ve faydalarindan bahsediyorlar..link degisimi yaparkende birbirlerine meta taglar icerisinde yazi verip ekliyorlar..link cikislarina dikkat ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| linkbacklerle ilgili bir soru
merhaba... bazi sitelerde goruyorum link degisiminden ve faydalarindan bahsediyorlar..link degisimi yaparkende birbirlerine meta taglar icerisinde yazi verip ekliyorlar..link cikislarina dikkat etmem gerektigini duydum fakat site kac kez link cikisi yapmis nasil ogrenebilirim..? asil soruma gelince..vbseo ile gelen linkbacks bu islevi goruyormu..?yoksa bu ikisi tamamen farkli biseymi..? Last edited by maltepeli; 08-20-2008 at 06:44 AM. |
|
| ||||
| ||||
|
linkbackler interaktif şekilde başka sitelerle iletişime geçmenizi sağlar. linkbacklerde onaylamadan önce diğer siteyi kontrol etmeli ve konuların benzer içerikli olmasına mutlaka dikkat etmelisiniz.
|
| Thread Tools | |
| |