vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Linkbacklerde Türkçe Karakter Sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba, Sitemdeki konuların altına eklenen linkback tablosundaki linklerde türkçe karakter sorunu var. Örnek: türk araçları, türk araçları türk araçları, türk ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Linkbacklerde Türkçe Karakter Sorunu
Merhaba, Sitemdeki konuların altına eklenen linkback tablosundaki linklerde türkçe karakter sorunu var. Örnek: türk araçları, türk araçları türk araçları, türk araçları mouse ile üzerine geldiğimizde title kısmında da aynı sorun var. Bunu panelden linkbackleri onaylarken düzenletebiliyorum ama hergün onlarca linkbacki tek tek düzenlemek zor geliyor |
|
| ||||
| ||||
|
Bu bir sorun değil. Linkbackler karşı sitenin kullandığı encoding'e göre çıkmaktadır. 3.1.0 versiyonunda buna bir çözüm bulundu ancak bunun için php 5.x kullanılması gerekiyor.
|
|
| ||||
| ||||
|
Şuan php 5 kullanıyorum zaten 3.1.0' kurduğumda bir sorun olacağını sanmıyorum... Bu arada biz ne zaman indirebilicez 3.1.0 ı ?
|
|
| ||||
| ||||
| Thread Tools | |
| |