vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Linkback ve diğer döngüler hk soru within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Siteme yaklaşık 1 ay önce yeniden vbseo kurdum daha önce load sorunu yüzünden kullanamıyorduk suan için sorun yok ancak aklıma ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Linkback ve diğer döngüler hk soru
Siteme yaklaşık 1 ay önce yeniden vbseo kurdum daha önce load sorunu yüzünden kullanamıyorduk suan için sorun yok ancak aklıma takılan 1-2 soru var suan linkback pingback ler kapalı durumda daha dogrusu ilk kurulum ayarları ile kullanıyorum seoyu öneriniz varmı load artışı yapmayacak hertülü optimizasyonu yapmak istiyorum. Linkback sanıyorum geçersiz dönüşler açısından cok etkili aktiflememi önerirmisiniz ayrıca herhangi bir ayar öneriniz varmı linkback ve pingback yada genel seo konusunda buradaki ayarları esas aldıgımıda belirtmek isterim vBSeo Optimasyonu saygılarımla |
|
| |||
| |||
|
üye profilleri ziyaretcilere kapaliysa onlardada seoyu deaktif hale getirmeni tavsiye ederim. vBSeo Optimasyonu |
|
| ||||
| ||||
|
Üye profillerindeki seo yu kapatmak gerçekten bir nebze olsun işe yarıyor, onun dışında linkback, pingback ile cpu load farkedecegini sanmam.
|
| Thread Tools | |
| |