merhablar, bu like linkinin oldugu yeri degistirmek istiyorum yine postbitin baska biryerine tsimak istiyorum gerekli duzenlemeleri verirseniz sevinirim.
This is a discussion on like sistemi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhablar, bu like linkinin oldugu yeri degistirmek istiyorum yine postbitin baska biryerine tsimak istiyorum gerekli duzenlemeleri verirseniz sevinirim....
merhablar, bu like linkinin oldugu yeri degistirmek istiyorum yine postbitin baska biryerine tsimak istiyorum gerekli duzenlemeleri verirseniz sevinirim.
CSS degerlerini duzenlemelisiniz Tayfun bey
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Kimseye boyle bir satir satir tabir vermiyoruz. CSS bilmiyorsani yapabilecegimiz birsey yok Tayfun bey. 30/000 kisi farkli yerde gostermek isterse 30 bin ayri aciklama yazamayiz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Cok yardimci oldun Mert bey, umarim ki tum destegin boyle yapici ve gelistirici olur.
vBulletin'e gidip nasil stil yazicam dediginiz zaman size ne cevap veriyorlar , site yonetiyorsaniz bilginiz olmasi gerekiyor. Biz standart bir program sunuyoruz. Bu programin tum ozellestirmeleri sizin yapmaniz gereken birseydir. Ozellestirmelerin Destek ile yakindan uzaktan alakasi yoktur.
Mert bey, web sitesini daha dun kurmadim bu isi de yeni yapmiyorum. vbseonun sablonundan cikan kodlar baska sablonlarda calismiyor. ben de biliyorum tasimasini ama asil sorum sizin kodlarinizin vbseo_xx (vbseo like) sablonlarinin disinda calisip calismamasiydi. Bunun icinde bir ornek istemistim sizden bunun uzerine bu tur yaklasiminiz gercekten beni sasirtti ve uzdu.