vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Kurulumu yapamıyorum. Yardım eder misiniz? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar lisanslı vbSeo aldım. ancak kurulumunu gerçekleştiremedim bir türlü. vbseo_3-0-0_gold_zend kurmayı deniyorum. upload klasöründeki herşeyi binary olarak upload ettim. /includes/config_vbseo.php ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
Merhabalar lisanslı vbSeo aldım. ancak kurulumunu gerçekleştiremedim bir türlü. vbseo_3-0-0_gold_zend kurmayı deniyorum. upload klasöründeki herşeyi binary olarak upload ettim. /includes/config_vbseo.php dosyasının CHMOD 666 yaptım. ancak forum.siteadresi.com/vbseocp.php olarak vbseocp dosyasını çalıştırdığım anda bembeyaz sayfa geliyor. normalde o kısımda benden şifre kullanıcı tanımlamamı istemesi gerekiyor ancak beyaz sayfa geliyor. forum subdomain aLtında oLması sıkıntı yaratır mı? htaccess dosyalarıyla ilgili işlem yapmam gerekir mi? subdomain altında çalışan bir forum için, htaccess leri nasıl düzenlemem gerekir? yani hiçbirşey yapamadan eLi koLu bagLı biLgisayar karşısında kaLdım. iLgiLenirseniz sevinirim. yardımlar için şimdiden teşekkürler. Last edited by grandepuntotr; 06-13-2007 at 07:09 AM. Reason: harf hatası |
|
| ||||
| ||||
|
Selam Ozan , downloads kısmından test scriptini indirip hangi versiyonun size uyumlu olduğunu kontrol edin lütfen. Dosyaları binary modda upload ettiğinizden emin olun. Dosyaları upload ettikten sonra admincp den crawlability_vbseo.xml dosyasını import etmeyi unutmayın. Import ettikten sonra .htaccess dosyasını forum klasörünüze upload etmenğiz gerek. .htaccess de herhangi bir düzenleme yapmanıza gerek yok. Bu adımları yapmanıza rağmen eğer olmuyorsa admincp ve ftp login bilgileri olan bir support ticket açabilir misiniz ?
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support |
|
| |||
| |||
|
seLam test.php dosyasının ekran görüntüLeri aşagıdaki gibidir. ![]() Last edited by grandepuntotr; 06-13-2007 at 08:15 AM. Reason: resim ekleme. |
|
| |||
| |||
| vbseo v3.0.0 Gold - Zend bu arada dediginiz gib support ticket'da aLdim. gerekLi biLgiLerimi gönderdim. umarım haLLedebiLiriz. teşekkürLer |
|
| |||
| |||
|
support ticket iLe haLLediLdi. teşekkürLer.
|