Merhaba biz profesyonel kurulum paketi aldık. baslıkta actık ama bi cevap gelmedi . Kurulup kurulmadığını nasıl anlayacağız
This is a discussion on Kurulum destek within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba biz profesyonel kurulum paketi aldýk. baslýkta actýk ama bi cevap gelmedi . Kurulup kurulmadýðýný nasýl anlayacaðýz...
Merhaba biz profesyonel kurulum paketi aldık. baslıkta actık ama bi cevap gelmedi . Kurulup kurulmadığını nasıl anlayacağız
admin panelinden belli olur
Kurulmamış . 1 saat yazıyordu ama bayram diye mi acaba herkes tatil herhalde
kurulum talimatlarını muhakkak oku
biraz zor gelecektir sana kurmak. özellikle .htaccess bölümünü yapmayı unutma.
hiç anlamam ben diyorsan ek ücretle sana kuruyorlar
http://www.vbseo.com/en/installation-service/
gerçekten kurulum kolay olmazsa güvenebileceğin bir arkadaşına kurdur.
Last edited by gorsan; 11-26-2009 at 08:41 PM.
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Ek ücretle profesyonel olarak kurdurmak için para yatırdım . Supports tan çağrı da açtım ama henüz kurulmadı herhalde bayram diye kimse yok henüz
gavur onlar bayramları yok![]()
mert bey var ondan bahsetmiştim kurulumları o yapıyor zannedersem
Ticket cevaplama süresi ortalama olarak 24 saattir. Hepimizin özel hayatı bulunmaktadır ve bugün Türkiye'de olduğu gibi Amerika'da da tatildir. Ticketınız cevaplanmış gördüğüm kadarıyla.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
İyi bayramlar öncelikle evet cevaplandı Mert Bey. ama kurulum olmadı daha aslında biz türk ekibi kurulum yapmasını istemiştik . ticket de ona göre açıklamalar yaptık. Siz yaparsanız çok sevinirim.Çünkü ticket te cevap yaan arkadaş Türk değil zannedersem açıklamalarımızı anlamaz