Results 1 to 4 of 4

Kullanıcı Adında Tr Karater Olan Üyeler Giriş Yapamıyor

This is a discussion on Kullanıcı Adında Tr Karater Olan Üyeler Giriş Yapamıyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar Siteyi Uzun Süre Önce Smf den Vbulletine Deðiþtirdim Smf de Tr Karakter Kullanýmýnda Problem Olmuyordu Yanlýz Vbulletin ve Vbseoda ...

Member
    Real Name
    my2dd
    Liked
    0 times

Kullanıcı Adında Tr Karater Olan Üyeler Giriş Yapamıyor

Merhabalar Siteyi Uzun Süre Önce Smf den Vbulletine Değiştirdim Smf de Tr Karakter Kullanımında Problem Olmuyordu Yanlız Vbulletin ve Vbseoda Böyle Bir Problem var Tr Karaktere Sahip Olan Üyeler Kullanıcı Adlarını Kullanarak Siteye Giriş yapamıyorlar.

Vbseo Admin Panelini Baya Kurcaladım Ama Sonuca Ulaşamadım yardımlarınızı Bekliyorum İyi Günler Dilerim Kolay Gelsin.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    vBSEO'nun kullanıcı login leri ile en ufak bir alakası bulunmuyor. Bu sorunu vBulletin'e sormalısınız.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Member
    Real Name
    my2dd
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
    vBSEO'nun kullanıcı login leri ile en ufak bir alakası bulunmuyor. Bu sorunu vBulletin'e sormalısınız.
    Merhaba Mert Bey vBSEO'nun Kullanıcı Loginleriyle Alakasının Olmadığını Yazmışsınız Ama vBSEO Admin Panelinde Karakter Değişken Opsiyonları da Gelişmiş Ayarlara Girdiğimizde Orada Şöyle Bir Seçenek Mevcut Üye profillerinde özel karakter kullanımı Bu Özelliği Aktif Hale Getirdiğimde Üyeler Tr Karakter Kullanabiliyorlar ve Siteye Giriş Yapabiliyorlar Ozaman Loginde Bir Problem Olmuyor Ama Bu Seferde Tr Karakterli Kullanıcıların Profil Linklerinde Sorun Oluyor.

Sözüne Ettiğim Özelliği Pasif Yaptığımda da Profil Linklerindeki Tr Karakter Sorunu Düzeliyor Bu Seferde Tr Karakter Kullanan Kullanıcılar Siteye Login Olamıyorlar ve Hiç Birşekilde Profillerine Ulaşılamıyor.

Yardımlarınızı Bekliyorum.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Bakın bir kez daha anlatıyorum , vBSEO login sayfalarında en ufak bir değişiklik yapmıyor. Kullanıcı profillerinde farklı karakterlere izin veriyorsanız tavsiye edilen kullanıcı id'sini de kullanmanızdır.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam