vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Kopyala yapıştır problemi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Eskiden forumdisplay sayfasından bir konu başlığını tarayıp yeni mesaj içine yapıştırdığımda linke tıklanınca ilgili konu açılıyordu.Fakat şimdi aynı şeyi yaptığımda ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Kopyala yapıştır problemi
Eskiden forumdisplay sayfasından bir konu başlığını tarayıp yeni mesaj içine yapıştırdığımda linke tıklanınca ilgili konu açılıyordu.Fakat şimdi aynı şeyi yaptığımda mesajı gönderdikten sonra link farklılaşıyor ve tıklayıncada sol üst kösede beyaz sayfada page not found hatası veriyor.ayarlardan neyi kapamalı yada açmalı yada ne yapmalı?Yardımcı olursanız sevinirim. Not:Bu sitede Türkçe bölümü olması çok büyük bir nimet bu bölümün açılmasında katkıda bulunan arkadaşlara canı gönülden teşekkürler. |
|
| ||||
| ||||
|
Murat yeni uyandığımdan olabilir ama inan anlayamadım. Örnek bir link verebilir misin bakabileceğim. Rica ederiz sizlere daha iyi yardımcı olabilmek en büyük dileğimiz. |
|
| ||||
| ||||
![]() ![]() ![]() şeklinde dün yaptığımda mesaj içine yapıştırdığım linki tıklayınca boş sayfada sol üst köşede küçücük page not found yazısı çıkıyordu. mesajı düzenleden girip az önce bir deneme yaptım düzgün çalıştı.Bende bir anlam veremedim. Tekrarlanırsa dönerim sana Lizard King Teşekkür ederim.Şimdilik normal gibi. (ek soru:Şüphelendiğimiz lisanssız vbseo kullanan siteleri ihbar edebileceğimiz bir yer varmı yada ihbar edersek bir yaptırım uygulanabiliyor mu?) |
|
| ||||
| ||||
|
Şüphelendiğiniz lisansız vBSEO kullananları footer da bulunan Contact Us adlı siteden yapabilir veya isterseniz bana PM ile gönderebilirsiniz. Yaptırım elbette uygulanıyor |
|
| ||||
| ||||
|
Yeni konu açmadan buradan devam edeyim dedim. Benzer şekilde site içinden bir linki kopyalayıp yapıştırdığım zaman mesaj içerisine mesajda link olarak evet o sayfa linki çıkıyor ancak link ismi sadece site adı olarak görünüyor. Örnek: konu adı Siteadı bu iki link normalde aynı ve ben üstteki gibi konu ismi çıksın istiyorum ancak site adı çıkıyor.Bunu config ayarının neresinden düzeltebilirim? Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| vbseo panelde Konu Başlıklarını Ekle kısmında "orjinal Anchor text ile değiştir" seçeneğini kullanıyorum ben..Dediğiniz gibi konu başlığı şeklinde çıkıyor.
|
| Thread Tools | |
| |