vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Konuları acarken bos ekran cıkması within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; arkadaslar konuları acarken ıncelerken bakmak ıcın gırılen konular bos ekran cıkıyor bıttı dıyor neden vbseo yu kapatınca duzelıyor ne yapmam ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Konuları acarken bos ekran cıkması
arkadaslar konuları acarken ıncelerken bakmak ıcın gırılen konular bos ekran cıkıyor bıttı dıyor neden vbseo yu kapatınca duzelıyor ne yapmam gerk
|
|
| |||
| |||
|
nasıl yanı php ınfo kusura bakma anlayamadım
|
|
| |||
| |||
|
php info nerde dır veya nasıl yapılır yardımlarınız ıcın tesekkurler bılşgılendırırsenız sevınırım aradaslar
|
|
| ||||
| ||||
|
Özel mesajınıza cevap yazdım ama merak ediyorum neden bilmediğiniz birşeyi google da aratarak öğrenmeye çalışmıyorsunuz da illa birinin size göstermesini bekliyorsunuz ?
|
|
| |||
| |||
|
googlede cok aradım bıde zamnım cok kısıtlı oldugundan bulamadım burası yardım paylasım platformu oldugundan buradayazdım ve bılmedıgım bırsey tabıkı ogrenmek lazım ama zaman kısıtlı yardımlarınız ıcın tesekkurler yardımlarınızı beklerım
|
|
| ||||
| ||||
| phpinfo - Google'da Ara ilk sonuç
|
|
| ||||
| ||||
|
Php 4.3.9 yaklaşık olarak 2,5 sene öncesinin bir yazılımı. Hala bu yaızlımı sunan hostingler ile çalışırsanız bu tarz sorunları çok yaşarsınız.Gerçekten şaşırıyorum bu kadar kötü serverlarda sitelerinizi barındırmanıza. Bu iki özelliği kapatın Konu başlıklarını Showthread Bağlantı Anchor Text'lerine ekle? Sayfa Başlıklarını Dış Bağlantı Anchor Text'lerine ekle?
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Php 5.2.5 yükseltmeme rağmen aynı sorun halen devam ediyor ve bu yüzden vbseo kullanamıyorum Mert Bey.
|
| Thread Tools | |
| |