konulara neden girilmez. rewrite ayarlarını falan yaptım. forumlara sorunsuz giriyor ama konu linklerine tıklayınca bekliyoe bekliyor sonunda giremiyor hata veriyor.
This is a discussion on Konulara girilmiyor. within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; konulara neden girilmez. rewrite ayarlarýný falan yaptým. forumlara sorunsuz giriyor ama konu linklerine týklayýnca bekliyoe bekliyor sonunda giremiyor hata veriyor....
konulara neden girilmez. rewrite ayarlarını falan yaptım. forumlara sorunsuz giriyor ama konu linklerine tıklayınca bekliyoe bekliyor sonunda giremiyor hata veriyor.
vBSEO :crazy:
Ne hatası alıyorsunuz ? Örnek link verebilir misiniz ?
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor
hatası alıyorum.
adresi pm gönderdim.
Kullanmış olduğunuz url rewrite ayarlarında hata var. Lütfen ne yaptığınızı bilmiyorsanız default ayarlardan birisini kullanınız.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
tamam hocam birşekilde hallettim çok şükür.
bir sorum daha olacak izninizle.
keywordsler şu an kelime,kelime2,kelime3 şeklinde
nasıl virgülden sonra boşluk bıraktırabilirim? (kelime, kelime2, kelime3)
Nerede boşluk bıraktırabilirsiniz ?
Bu isapi_rewrite nasıl kuruluyor tam bir döküman yok mu?
ISAPI_rewrite kurulumuyla ilgili vBSEO içerisinde bir dokuman bulunmamaktadır. Kendi sitesinden detayları bulabilirsiniz.