Facebook "like" Button for Vbulletin
Buradaki degisikligi yaptigimda aldigim hata
Code:Fatal error: Class 'vB_Template' not found in /www/htdocs/******/includes/class_postbit.php(268) : eval()'d code on line 2
This is a discussion on Konulara Facebook Like butonu eklemek within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; http://www.vbseo.com/f2/facebook-lik...95/#post265997 Buradaki degisikligi yaptigimda aldigim hata Code: Fatal error: Class 'vB_Template' not found in /www/htdocs/******/includes/class_postbit.php(268) : eval()'d code on line ...
Facebook "like" Button for Vbulletin
Buradaki degisikligi yaptigimda aldigim hata
Code:Fatal error: Class 'vB_Template' not found in /www/htdocs/******/includes/class_postbit.php(268) : eval()'d code on line 2
Kullandığınız vBulletin versiyonuna uygun olanı kullanmalısınız.
vB 4 : Facebook "like" Button for Vbulletin
vB 3 : Facebook "like" Button for Vbulletin
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
tesekkür ederim
there is no attribute "allowTransparency"
…no" frameborder="0" allowTransparency="true" style="border:none; overflow:hidd…
yanliz bu kod valid degil :(
Onu facebook'a sormalısınız Kenan bey
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
XHTML 1 için soruyorsanız valid.
ama ben butonu konunun en altına koydum.
Bridgestone Yol Dostu - iPhone Uygulamas
Verdiginz sayfadada valid degil kod icerisindeki allowTransparency="true" bu bölüm valid olmasini engelliyor egerki arkaplani beyaz kullaniyorsaniz bu bölümü silerek kodu valid yapabiliyorsunuz . ( Ayrica forumunzdaki Yer İmleri bölümü postbit`in validetisini bozuyor. )
Kod bilgisi olan arkadaslar bu koda css ekleyerek valide edemezmiyiz ?
Yok ben sizin kadar çok ince ayrıntısına kadar uğraşmıyorum.
Ama isterseniz durumu Facebook developer'a bildirin çözümü varsa onlarda vardır.
Veya valid hale getirdiğim bu kodu kullanabilirsiniz.
<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http://site.com/{vb:raw facebook_liked_url}&layout=standard&show_f aces=true&width=450&action=like&font=t ahoma&colorscheme=light" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:75px; background: transparent"></iframe>
bendede tik olmus illa valid olacak
background: transparent daha önce denedim valid oluyor ama background transparent olmuyor ...
facebook`un kendi dosyasi ile alakali bir durum bu bence
Facebook Like Button - W3C Valid | Blog | Justin Norton - Freelance User Experience and Interactive Designer
burada nasil yapilacagi var ama bunun icin facebook developers`dan app id almak gerekiyor app id almak icinde facebook hesabinizin onaylanmis olmasi gerekiyor vs vs ....
Neyse tesekkür ederim arkadaslar cokda önemli degil olmayi versin validdd![]()
Yok ben o kadar valid olsun istemiyorum ama arada görürsem düzeltmeden duramıyorum.
İlla yapmak istiyorsanız misafirlere kapatıverin arama motorları için valid olsun.
Ha bu arada verdiğiniz link çok yararlı oldu. Türkçe olmayan bazı yerlerde Türkçe olabilecek.