Konularin icindeki image dosyalarina title olarak bulunduklari konunun title`ini vermek istiyorum bunu nasil yaparim ??
This is a discussion on Konu image title ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Konularin icindeki image dosyalarina title olarak bulunduklari konunun title`ini vermek istiyorum bunu nasil yaparim ??...
Konularin icindeki image dosyalarina title olarak bulunduklari konunun title`ini vermek istiyorum bunu nasil yaparim ??
vBulletin kodunu modifiye etmelisiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Wordpress'te bu tarz bir eklenti vardı aslında resimlerede uygulayabiliriz. vBseo bu şekilde birşey yapsa seo açısından güzel olur.
Wordpress'te bu tarz bir eklenti vardı aslında resimlerede uygulayabiliriz. vBseo bu şekilde birşey yapsa seo açısından güzel olur. Ama kısa bir süre için bbcode düzenlemesi yapılabilir.
Konu Dışı : İki tane mesaj atmadım fakat iki mesaj gitti. Flood yapmadım yani![]()
Arkadaslar bu konuda yardim isteyecegim
Kullandigim resim eklentisi tcattd The Image Resizer
Cümlelerde aradigimda ( dil dosyasinda ) bu kod image dosyalarina alt tagini veriyor
Ben türkce tercüme olarak Resimi Büyütmek icin üzerine tiklayin vermistim simdi google botlari tarafindan sitede encok görülen keyword olarak büyütmek kelimesi geciyor :($vbphrase[ncode_imageresizer_clicktoopen]
Yukarda verdigim kodu bircok sekilde editledim ancak basarili olamadim
Kodun gectigi template
tcattd_imageresizer_headincludenew
kod bilgisine cok sahip olmadigim icin bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.<script type="text/javascript" src="$vboptions[bburl]/clientscript/tcattd_imageresizer.js?v=1.2.7"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
var tcimgrResizeMsg = '$vbphrase[ncode_imageresizer_clicktoopen]';
var tcimgrWidthMax = $NCODE_IMAGERESIZER_MAXWIDTH;
var tcimgrWidthSizeTo = $NCODE_IMAGERESIZER_MAXWIDTH;
var tcimgrHeightMax = $NCODE_IMAGERESIZER_MAXHEIGHT;
var tcimgrHeightSizeTo = $NCODE_IMAGERESIZER_MAXHEIGHT;
var tcimgrWidthSizeToSigs = $NCODE_IMAGERESIZER_MAXWIDTHSIGS;
var tcimgrHeightSizeToSigs = $NCODE_IMAGERESIZER_MAXHEIGHTSIGS;
YAHOO.util.Event.onDOMReady(tcattdImageResize);
-->
</script>
Kodu derken alt tag i
tema editlemeyle halledebilirsiniz. kolay bi işlem her nereye alt tag i koyacaksan threadler için title yerine $threadinfo[title] yazacaksın
dil dosyasında ncode_imageresizer_clicktoopen ile isimlendirilmiş kelimeyi her ne şekilde türkçeye çevirmek istiyorsan ayarlıcaksın panelde dil cümle aramadan istediğin o kelimeyi bul.
dil paketinden editlemeyi templatelerden editlemeyi yaptim bircok sekli denedim olmuyor. bütünüyle bir kod yazmak gerekli sanirim