vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on konu içinden eklenen taglar vbseo lu olunca hata veriyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhabalar. biraz önce vbseo 3.2.0 RC5 update yaptım. tagları ayarladım falan. ilk gözlemlerime göre sadece taglarda hata oluşuyor. konu içinden ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
merhabalar. biraz önce vbseo 3.2.0 RC5 update yaptım. tagları ayarladım falan. ilk gözlemlerime göre sadece taglarda hata oluşuyor. konu içinden eklenen (ajax yardımıyla) taglarda eğer tr karakter olursa sorun çıkıyor. sorun dediğim şu tagı ekliyoruz çıkıyor tıkladığımızda sayfa bulunamıyor. ne yapabiliriz? edit: ajax fonksiyonlarını deaktifleştirdim forumda ama buna rağmen tag sisteminde konu içinde sayfa değiştirmeden tag eklenebiliyor edit2: temalarla oynayarak ajaxını (konu içnde tag eklemenin ajaxını) devre dışı bıraktım. şimdilik çözüm oldu.
__________________ vBSEO :crazy: Last edited by vezir; 05-05-2008 at 05:56 PM. |
|
| ||||
| ||||
|
vbulletin in çözüm bulması gerekiyor çok sayıda Türkçe vbulletin kullanıcısı var ancak hala net bir çözüm yok çok ilginç
|
| Thread Tools | |
| |