merhaba google sadece konu başlıgını indexliyor konu içeriğini indexlemiyor sebebi nedir ?
This is a discussion on Konu içeriği indexlenmiyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba google sadece konu baþlýgýný indexliyor konu içeriðini indexlemiyor sebebi nedir ?...
merhaba google sadece konu başlıgını indexliyor konu içeriğini indexlemiyor sebebi nedir ?
Konularınızın misafirlere kapalı olması olabilir mi ?
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
sadece linkler kapalı
Berk bey sitenize girdim 3-4 ayrı bölümde konuya tıkladım ve hepsinde misafirlere kapalı çıktı. Konularınız misafirlere kapalıysa google sitenizi indexleyemez.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
ben şimdi ziyaretçi olarak girdim konu içeriği görünüyor sadece linkler görünmüyor
buraya tıklarmısınız link dısında mesaj olan bir başlık ziyaretçi olarak girdim görünüyor
Mario Garcia And DJ Sistem - Supreme Victory (4 Remix) - Tribal House Community
Random bir şekilde Top X stats te çıkan konu linklerinizi aldım
bukonuların hiçbirinin içerisinde indexlenecek birşey yok ki.Code:http://www.tribalpower.net/forum/dj-sets/748-moranes-live-set-maktronic-festival-rio-de-janeiro-brasil.html http://www.tribalpower.net/forum/tribal-house-links/740-dj-jeremy-esta-es-mi-musica-original-mix.html http://www.tribalpower.net/forum/tribal-house-links/734-kid-massive-ft-elliotte-williams-get-busy-luis-ache-tribal-private-09-mix.html
http://www.tribalpower.net/forum/tribal-house-links/749-mario-garcia-dj-sistem-supreme-victory-4-remix.html
Mario Garcia And DJ Sistem - Supreme Victory (Mixtlibeat Remix)
Mario Garcia And DJ Sistem - Supreme Victory (Original Mix)
Mario Garcia And DJ Sistem - Supreme Victory (Roger DJ In The House Style Mix)
Mario Garcia And DJ Sistem - Supreme Victory (DJ Explow Elektro House Mix)
RapidShare: Easy Filehosting
bu konuda sadece konu başlıgı indexlenmiş görüldüğü gibi link dısında içerik var konuda bu içeriklerden bahsediyorum
Şunun cevabını alayım sonra tam yorum yazıcam , içeriğinizin indexlenip indexlenmediğini nasıl kontrol ediyorsunuz ?
site:TribalHouse Community mario garcia
böyle kontrol ettim bu konuyu ?
Siteniz gayet sorunsuz indexleniyor ancak bu içeriğiniz ile ne kadar başarılı olursunuz bilemem.
Google'dan bir konunuz örnek olarak.Code:Danny Woo & Ralph Cadeno - Brinca! (Danny Woo Remix) - Tribal ... Danny Woo & Ralph Cadeno - Brinca! (Danny Woo Remix) [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register... ]
Ikinci önemli nokta , sitenizde verdiğiniz mp3 lerin dağıtım hakkına sahip misiniz ?
tşk ederim yerli parça olmadıktan sonra bir problem yok neden sordunuz bunu ?
Ne demek yerli parça olmadıktan sonra bir sorun yok. Copyright hakkı başkalarına ait eserleri paylaşmak vBSEO Kullanım Sözleşmesine aykırıdır.