vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Konu etiketleri hakkında within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Malum bildiğimiz gibi, konuları açarken girilen etiketler sayfa gösterimi sırasında keyword olarak tarayıcı ve arama motorları tarafından algılanıyor. Bir sayfada ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
Malum bildiğimiz gibi, konuları açarken girilen etiketler sayfa gösterimi sırasında keyword olarak tarayıcı ve arama motorları tarafından algılanıyor. Bir sayfada çok fazla etiket kullanmak da sayfanın arama motorları tarafından spam muamelesi görmesine neden oluyor. Şöyle ki; Benim forumumdaki konu gösterimlerinde hem konu açılırken etiket kısmına girilen etiketler, hem de forumun genel etiketleri keyword olarak görünüyor. E durum böyle olunca alakasız ve çok fazla sayıda etiket olmuş oluyor. Mesela şu sayfa; ******* Bu sayfanın etiketleri normalde şu şekilde olması gerekirken; 2008 filmi, disturbia, eagle eye, film, fotoğraflar, fragman, gösterim tarihi, jerry shaw, kartal göz, michelle monaghan, rachael holloman, resimler, shia labeouf, şüphe Mozilla ile sayfaya girdiğimde, sağ klik, sayfa bilgilerini göster, etiketler kısmına baktığımda şunlar görünüyor; Kartal,Göz,Eagle,Eye,2008,2008 filmi, disturbia, eagle eye, film, fotoğraflar, fragman, gösterim tarihi, jerry shaw, kartal göz, michelle monaghan, rachael holloman, resimler, shia labeouf, şüphe, Kartal Göz (Eagle Eye) 2008, eğlence, seviyeli muhabbet, mizah, müzik,genel kültür, geyik, resim, fotoğraf, yabancı diziler, lost, prison break, heroes, dizi, video, sinema, sağlık, program, teknoloji, spor, haber Sanırım sorunumu ifade edebildim. Büyük ihtimalle headinclude temasındaki meta etiketlerinde bir düzenleme yapmam gerekiyor ama önemli bir konu olduğu için burdan bilgi almak istedim. Last edited by HeLLBoy; 11-03-2008 at 07:39 PM. |
|
| ||||
| ||||
| Ne demek oluyor bu? Biraz açıklayıcı olun lütfen. Bahsettiğiniz şeyi bilsem buraya yazmazdım zaten bunu.
|
|
| ||||
| ||||
|
Meta'taglerini headinclude içerisinde ekleyen kod : Code: <meta name="keywords" content="<if condition="$threadinfo['taglist']">$threadinfo[taglist], </if>$threadinfo[prefix_plain_html] $threadinfo[title], $vboptions[keywords]" /> |
|
| ||||
| ||||
|
Teşekkür ederim.
|
| Thread Tools | |
| |