vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Konu Başlıklarında seo Kelimesi Geçiyorsa O Konuya Girdigimde Page not found Hatası Alıyorum within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar Böle Bir Hata Alıyorum :s Konu Başlıklarında seo Kelimesi Geçiyorsa O Konuya Girdigimde Page not found Hatası Alıyorum Acronym ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Konu Başlıklarında seo Kelimesi Geçiyorsa O Konuya Girdigimde Page not found Hatası Alıyorum
Arkadaşlar Böle Bir Hata Alıyorum :s Konu Başlıklarında seo Kelimesi Geçiyorsa O Konuya Girdigimde Page not found Hatası Alıyorum Acronym Ayarlarından Sildim Kapattım Ama Yeni Konu Açtıgımda Bile Aynı Hatayı Veriyor. Sanki Bir Yerde Yenileme Yapacaz Gibi :S Bilgisi Olan Varsa Yardımcı Olursa Sevinirim |
|
| ||||
| ||||
|
Tüm konularda mı var bu olay ? - Tüm konularda varsa bu olay , .htaccess atmamış olabilirsin ftpye , yada yanlış düzenleme olabilir Yoksa aşağıdaki örnekte olduğu gibi mi ? "vbulletinin en önemli eklentilerinden seoyu kullanıyorum" - Eğer örnekteki gibi ise Vbseocp ' den seo ismini blackliste almış olma ihtimalin olabilirsin.. |
|
| |||
| |||
|
Hiç Bir Konuda Sorun Yok Ama Sadece Konu Adlarında seo Kelimesi Geçiyorsa O Konu Linkine Ulaşamıyorum :s vBSeo Ayarlarından Baktım Blacklist Ayarları Dışarıdan Gelen Siteler Url lerini Engelliyor Diye Biliyorum.Ama O Dedigin Ayarada Baktım Orda seo Kelimesiyle İlgili Bir Şey Geçmiyor Ama Bu Kelimeleri Engelleyici Yerine Anlamını Yazan Bir Yer Seçenek Var Ayarlarda Onuda Ayarladım Ama Ordanda Degil Acronym Ayarları Kısaltma(Akronim) Genişlemesi Böle Bir Ayar Var Ben Bunu Ayarladım Ama Sanki Güncellememiş Gibi Aynı Hata Devam Ediyor :s Bilgisi Olan Varsa Bu Konuyla İlgili Yardımcı Olursa Sevinirim |
|
| ||||
| ||||
|
burada sadece lisanslı kullanıcılara destek veriliyor........
|
|
| |||
| |||
|
Çok Fazla Bilgin Varmış Saol Yardımın İçin
|
|
| |||
| |||
|
Panelinizinden Bakın Bana Burdan Burda Olabilir Diyin Ben Kontrol Edim |
|
| |||
| |||
|
Ayarlar Default Oldugundada Aynı Sorunu Veriyor Ama Sorunu Düzeltim Sonradan Bir Url Yönlendirme Yapmışım Oda seo Olarak Geçiyormuş Degiştirince Sorun Düzeldi. İlgilendigin İçin Teşekkür Ederim Arkadaşım |
|
| ||||
| ||||
|
Mert in olmayışını fırsat bilin bakalım |
| Thread Tools | |
| |