vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Konu Açımındaki Hata within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; arkadaşlar Powered by vBulletin® Version 3.7.1 pl1 kurdum konu ac ma sayfasından sonra gonder dedgım de dırek asagıdakı hatayı alıyorum ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Konu Açımındaki Hata
arkadaşlar Powered by vBulletin® Version 3.7.1 pl1 kurdum konu ac ma sayfasından sonra gonder dedgım de dırek asagıdakı hatayı alıyorum sebebı nedır Quote:
|
|
| |||
| |||
|
yardımcı olursanız sevınırım revert nasıl edılır?
|
|
| ||||
| ||||
|
Tema yöneticisinde, bir template i seçtiğinizde, sağ taraftaki menüde, şablonu orjinaline geri döndür seçenegine tıklayarak .
|
|
| |||
| |||
|
yok arkdaşlar sorun o değil Security Token Hatas? ve Çözümü - FrmKD Yepyeni Payla??mlar burada açıkladım |
|
| |||
| |||
|
| ||||
| ||||
|
Security Token vBulletin'in eklemiş olduğu ekstra bir güvenlik gereksimidir. Almış olduğunuz hata token'in eksik olmasından dolayıdır. Template'i revert ederek sorununuzu giderebiilrsiniz.
|
|
| ||||
| ||||
|
newthread templatesini sıfırlayın
|
| Thread Tools | |
| |