vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Konu acmada hata within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar, Foruma Konu acarken normal ama lınk ekledıgımız zaman konu acılmıyor ve bembeyaz bır sayfa gelıyor. nasıl duzeltebılırım acaba :(...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Konu acmada hata
Merhabalar, Foruma Konu acarken normal ama lınk ekledıgımız zaman konu acılmıyor ve bembeyaz bır sayfa gelıyor. nasıl duzeltebılırım acaba :( |
|
| ||||
| ||||
|
Mert bey teşekkurler ama ben tam bilmiyorum ve reseller var bende direct admın panellı kendım yapabılıyormuyum ve nasıl yapabılırım acaba yardımcı olursanız sevınırım. php memory_limit inizi 32 mb yapıp apache yi restart edin. |
|
| ||||
| ||||
|
mert bey teşekkurler. Anlamadım ama aynı temayı tekrar yukleyınce problem cozuldu |
|
| ||||
| ||||
|
Mert Bey pardon duzelmemıs lınklerı php veya code seklınde yazınca alıyo ama dırek lınk yazınca bembeyaz sayfa gelıyor :( edit: ve host şirketinden gelen cevap Ticket Closed Bulunduğunuz sunucuda memory_limit inizi 40 mb dır.yaşadığınız sorun kodlarınızla alakalı olmalı.tekrar kontrol ediniz. İyi Çalışmalar Dileriz. Last edited by BEyefendi; 04-17-2008 at 04:48 AM. |
|
| ||||
| ||||
|
newthread template ini orjinale döndürün o zaman siz de .
|
|
| ||||
| ||||
| dün aksam yaptım birkaç denememde düzgündü sonra yine aynı problemi verdi Quote:
PHP Code: Code: www.link.com |
|
| ||||
| ||||
| Mert Bey Bunları sordunuz galiba Access Permissions Based on User's Post Count Activity Modification AJAX REG Cyb - Advanced Forum Statistics Cyb - Check If Already Posted Cyb - Forumhome Sub-Forums Manager EWT - Enhanced Users Online With Spider Tracking - ForumHome Duyuru Paneli Konuyu Kimler Okudu Member Profile Reputation Display Menu Control MisafirLer LinkLeri Göremesin nCode Image Resizer New posts and reputation comments passiveVid Post Thank You Hack Show poll(s) in forumhome Threads Started by User in Postbit and Profile Ultimate Side Columns YouTube & Google Video Zoints Thread Tags |
|
| ||||
| ||||
|
Mert Bey misafirler linkleri göremesin deaktif edip denedim olmadı Ama birde vbseo yu ürün yöneticisinden deaktif etmeyi denedim ve linkli konu açıldı |
| Thread Tools | |
| |