vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Konu Açarken Database Hatası within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Çok zamandır vbseo almayı düşünüyordum ama türkçe olmadığı için kullanamam die düşündüm ama vbseo 3.0.0 türkçe desteği olduğunu duydum ve ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Çok zamandır vbseo almayı düşünüyordum ama türkçe olmadığı için kullanamam die düşündüm ama vbseo 3.0.0 türkçe desteği olduğunu duydum ve yayınlandı.Bende Dayanamadım.burayı okuyarak kurdum herşey güzel linklerdeki türkçe karakter sorununuda hallettim.hiç bir sorun yoktu ama bir konu açayım dedim database hatası verdi.anasayfaya gittim konu açılmıştı.Konu açılıyor ama database hatası veriyor.düzenlemede mesaj göndermede hiç bir sorun yok ama Konu Açarken hata veriyor ama konuyu açıyor.Sorun Nerde Olabilir Sizce? Param Boşa mı gitti ? |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO lisanssız kullanıcılarına destek verilmemektedir. Lisans aldıysanız ve kullanıcı isminize eklenmediyse forum adresiniz ve ödeme bilgilerinizi bana gönderirseniz gereğini yaparım. Destek istiyorsanız lisans almalısınız. |
| Thread Tools | |
|
|