vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Konu Açarken Çok Bekliyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; load average: 0.42, 0.94, 1.42 Tasks: 65 total, 1 running, 64 sleeping, 0 stopped, 0 zombie Cpu(s): 2.8% us, 0.7% ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Konu Açarken Çok Bekliyor load average: 0.42, 0.94, 1.42 Tasks: 65 total, 1 running, 64 sleeping, 0 stopped, 0 zombie Cpu(s): 2.8% us, 0.7% sy, 0.0% ni, 96.3% id, 0.2% wa, 0.0% hi, 0.0% si Mem: 1048576k total, 326492k used, 722084k free, 0k buffers Sunucu durumu bu şekildeyken ve sayfa acılısları sıtede gezınme cok ıyıyken konu acarken cok bekliyo cok düşünüyo (Önemli beyaz ekran geliyor demiyorum cok bekliyor konu acarken dıyorum) LinkBackler (Ping/Track/Refbackler) bunlardan tek evet olan budur Gelen Linkbackler için email bildirisi vBulletin Version 3.6.10 Sunucu OS/PHP Linux System Architecture x86_64 MySQL- Sürümü 5.0.45-community-log İnternet sunucusu Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.5 SAPI apache2handler PHP 5.2.5 PHP Extensions libxml, xsl, xmlwriter, dom, xmlreader, xml, wddx, tokenizer, tidy, session, pcre, SimpleXML, SPL, sockets, SQLite, standard, Reflection, posix, mysql, mcrypt, mbstring, json, imap, hash, gettext, gd, ftp, filter, exif, date, curl, ctype, calendar, bcmath, zlib, apache2handler, XCache Hafıza limiti 32M PHP Open Basedir Açık Character Sets in Use ISO-8859-9 |
|
| |||
| |||
|
evet arkadaşlar aynı sorun bende de var vbseo dan mı kaynaklanıyor acaba bu sorun |
|
| |||
| |||
|
Evet.Plugin'i devredışı bırakınca problem olmuyor.Fakat direkt olarak vbSEO ile alakalı değil gibi çünkü, dedicated 'e geçtikten sonra bu problemimiz ortadan kalktı.
|
|
| ||||
| ||||
|
Kullandığınız diğer modifikasyonları kontrol emenizi tavsiye ederim çünkü vBSEO konu açımı sırasında sadece cron job'a konunun idsini girmektedir ki bu hiç server yorucu bir işlem değildir.
|
|
| ||||
| ||||
|
bende bu sorunu yaşıyordum.özellikle içinde link bulunan konuları geç açıyordu. Add Titles to External Links -> Add Page Titles to External Links Anchor Text? özelliğini kapatınca düzeliyor dene istersen. bu özellik linklerin sayfa title larına ulaştığı için galiba Türkiye lokasyonlu sunucularda yavaşlama yapıyor. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
yapacakları işlem bu http://www.r10.net/1398312-post3.html |
|
| |||
| |||
|
Servercıya suledim halletti
|
|
| |||
| |||
|
aynı sorun bendede vadr arkadasar hostta mtıckt attım CronJob hizmetine eklemek istediğiniz komut satırı nedir? dıye soruyor buraya ne komutu etletmem gerek arkadaslar
|
|
| |||
| |||
| Ben bilmiyorum kardeş ben servercıya soyledim o halleti ama ara ara yıne oluyo
|
|
| ||||
| ||||
|
Beklemeler arada sırada internet erişiminden kaynaklanıyor olabilir. Bu gün iyi ama son bir haftadır sunucuya erişimde sıkıntı yaşıyorum. Aynı şeyler içinde link bulunan sayfalar içinde geçerli çünkü sayfadaki linkin bulunduğu siteye erişim zayıflarsa sitenin header bilgisi alınamayınca bu sayfanın açılışını geçiktirebilir. Öyle tahmin ediyorum. |
|
| |||
| |||
|
pekı arkadaslar bıraz reklam gıbı olacak ama en ıyı host hangısı hangı hosttu tavsıye edersınız yardım pls
|
| Thread Tools | |
| |