merhaba;
vb seoyu kurduktan sonra bu hatayi yaşiyoruz kim nerede online a bakinca üyelerin hepsi ayn, yere bakiyor diye gözüküyor vb seoyu kurduktan sonra oldu bu !
ne yapmanİz gerek
This is a discussion on Kim nerede online HATASI within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba; vb seoyu kurduktan sonra bu hatayi yaşiyoruz kim nerede online a bakinca üyelerin hepsi ayn, yere bakiyor diye gözüküyor ...
merhaba;
vb seoyu kurduktan sonra bu hatayi yaşiyoruz kim nerede online a bakinca üyelerin hepsi ayn, yere bakiyor diye gözüküyor vb seoyu kurduktan sonra oldu bu !
ne yapmanİz gerek
Last edited by zgrkaralar; 08-16-2011 at 10:21 AM.
yanıt yokmu bu konuya sorun yaşıyoruzda aciliyeti büyük
Beyefendi gece 1.20 oldugunun farkindasiniz umarim. Sabah yazarim cevap. Biraz saygi lutfen.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Öğlen 2 de yazmışım ben bu mesajı
Konuyu aksam 10'da yazmissiniz. Buna ragmen kalkip 2 de actim dilirtmekte ayri bir basari. Neyse yorum yapmiyayim bu konuda.
Bunun olma sebebi sitenize eklediginiz dosyalardan birinin bulunamiyor durumda olmasidir. Yani konu direk olarak stil veya kullandiginiz diger modifikasyonlar ile alakalidir.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Sen konulara yazdığın cevapların yerlerinimi karıştırıyorsunuz acaba? bu yazdığın bir önceki konum için olmasın sonra başkasını talep edeceğim diyorsun !
Beyefendi , ilk olarak sizi saygiya davet ediyorum. Saygili mesajlar yazmiyacaksaniz lutfen yazmayin.
ben sana burada küfürmu ediyorum sorunumuza çözüm bulmak yerine burada bize bunları diyorsun senın yaptığın ozaman terbiyesizliğe giriyor bence kalkıp biz sorunlarımız bitsin diye uğraşıyoruz sen bize burada bunları diyorsun bir siz o bu demek diye saygısız diyorsan yanı sen cevaplama benim mesajlarımı başkası cevaplasın sonuçta müşteriyim ben burada
Sorunuza zaten cevap yazdim ama siz okumak istemiyorsunuz :
Bunun olma sebebi sitenize eklediginiz dosyalardan birinin bulunamiyor durumda olmasidir. Yani konu direk olarak stil veya kullandiginiz diger modifikasyonlar ile alakalidir.