Results 1 to 4 of 4

Kazançlar ne durumda ?

This is a discussion on Kazançlar ne durumda ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merak ediyorum arkadaşlar gerçekten Adsenseden diğer BMW alan üye gibi bizde yüklü miktarda para kazanıp birşeyler yapabilecekmiyiz. Benim 20 günde ...

Senior Member
    Real Name
    Cagatayh
    Liked
    1 times

Kazançlar ne durumda ?

Merak ediyorum arkadaşlar gerçekten Adsenseden diğer BMW alan üye gibi bizde yüklü miktarda para kazanıp birşeyler yapabilecekmiyiz.

Benim 20 günde kazandığımı 1 günde kazanıyor mesela

Umudum farklı bir siteye sahip olmamız bizim ama bizim gibi düşünen çok kişi var acaba kim haklı

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Ben adsense kullanmıyorum ancak adsense kazancınızın artmasındaki ana noktalardan bir tanesi sitelerin belli içeriğei yönelmeleri. Örnek vermek gerekirse sadece araçları üzerine olan bir site. Diğer başka konular ile ilgilenmiyor bundan dolayı siteye reklam vermek isteyen kişiler yüksek CPM ücretleri ile reklam verebiliyor. Buna karşın ülkemizdeki forumları incelersek nerdeyse don renkleri üzerine bile bölüm açmayı başarı sanıyorlar. Bundan dolayı forumların adsense gelirleri ne kadar çok reklam konulursa konulsun belli düzeyi geçmiyor
    Last edited by Brian Cummiskey; 12-01-2009 at 01:07 AM.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Senior Member
    Real Name
    Cagatayh
    Liked
    1 times
    İşte dediğin doğru Mert
    Bizim ise öyle değil kalitemizi korumak adına yavaş ve tek konuya yöneldik hep.

Umarım kısa süre sonra

" vBSEO Takımından Son Gelişmeler:" de

" Türk forumu günde 100 $ nasıl kazandı " diye bir konu açarız.

Junior Member
    Real Name
    hozmay
    Liked
    0 times

Exclamation

Quote Originally Posted by Cagatayh View Post
    İşte dediğin doğru Mert
    Bizim ise öyle değil kalitemizi korumak adına yavaş ve tek konuya yöneldik hep.

Umarım kısa süre sonra

" vBSEO Takımından Son Gelişmeler:" de

" Türk forumu günde 100 $ nasıl kazandı " diye bir konu açarız.
    aslında var dostum, ben şahit oldum reklamları ben ekledim ana sayfaya 2 adet 468*60 postbite 1 adet standart banner ve 2 gün sonra bana dediki reklamlarını eklediğim şahıs senin nekadarın var hesabında dedim 30 küsür $ dediki benimkini sen eklemiştin 2 günde 187 $ gibi bişi söyledi ve sanırım google adsense'nin az verdiğinden şikayetçi ama reklam verenler az bir maliyetle reklam verdikleri için webmasterlara az bir miktar düşüyor kim nederse desin google kalitesi