vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Kayıt hatası within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar ben vbseo da kayıt hatası alıyorum. Ayarları yapıyorum kayıt işlemi tamamladı diyor ama bütün ayarlar aynı duruyor değişme yok. ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Kayıt hatası
Arkadaşlar ben vbseo da kayıt hatası alıyorum. Ayarları yapıyorum kayıt işlemi tamamladı diyor ama bütün ayarlar aynı duruyor değişme yok. Nasıl düzeltebilirim nedeni nedir? |
|
| |||
| |||
|
tamam halletim teşekkürler...
|
|
| ||||
| ||||
|
config_vbseo.php chmod 666 olmasına rağmen ayarlarda değişiklik yapamıyorum .
|
|
| ||||
| ||||
| Pm ile ilettim Mert Bey .
|
|
| ||||
| ||||
|
Aşağıda verdiğim suhosin değerlerini alttaki gibi değiştirin ve apache'ye restart atın suhosin.memory_limit 32mb suhosin.request.max_vars 2048 suhosin.post.max_vars 2048 |
|
| ||||
| ||||
|
Teşekkür ederim .
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Sizden ricam nasıl yapacağımı söylerseniz çok memnun olurum . |
|
| ||||
| ||||
|
Hostinginiz ile temasa geçerseniz onlar yapar. Sitenize suhosin gibi iğrenç bir şey kurmayı başarıp ( hiçbirşeye yaramayan) bunu değiştirmeyi başaramıyorlarsa bence hosting değiştirmenizin zamanıdır |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Aldığım hata ; |
|
| ||||
| ||||
|
Değerleri sizin vermiş olduğunuz değer olarak değiştirdiklerini söylediler ama malesef sonuç olumsuz . Firmadan oldukça memnunum değiştirmek istemiyorum ama bu sorun çok büyük problem .
|
| Thread Tools | |
| |