vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on kategoriye tıklayınca son sayfaya atıyor ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; S.a Benim forumumda 2 tane aynı kategori ismi var, kategorilerde girişte sorun yok Symbian ve Java Oyunlar Ama 2 sayfaya ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| kategoriye tıklayınca son sayfaya atıyor ?
S.a Benim forumumda 2 tane aynı kategori ismi var, kategorilerde girişte sorun yok Symbian ve Java Oyunlar Ama 2 sayfaya girdiğimde başka bir forum kategoirisine (aynı isimde) atıyor ? ve sonuncu sayfaya atıyor ? Birde google ve yahoo sitemap kurdum, ama panele giremedim bir türlü? saygılar |
|
| |||
| |||
| Quote:
birde google ve yahoo sitemap kurdum, ama panele giremedim bir türlü? saygılar |
|
| |||
| |||
| Hayır dosyaları upload ettim belirtilen dizinlere, sonra xml import edip yükledim. CHMOD değerlerini değiştirdim, bunun haricinde birşey uygulamadım? Ama sitemap cp paneline girdiğimde şifre istiyor ? Acaba düzenlemediğim veya atladığım bir yermi var ? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Bu arada bunun çalışıp çalışmadığını nasıl algılarız |
|
| |||
| |||
| Quote:
diğer seçenekler. run sitemap ne işe yarıyor ? |
|
| |||