Results 1 to 3 of 3

karakter sorunu vbulletin ***8217; ***'8211; gibi

This is a discussion on karakter sorunu vbulletin ***8217; ***'8211; gibi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Selam arkadaslar ben vb 3.8.4 kullaniyorum 3.5.2 vbseo yu kullaniyorum mesala topic aciyorum icerigi Tahran’da ailesi ile birlikte yaþamakta olan ...

Junior Member
    Real Name
    Omer
    Liked
    0 times

karakter sorunu vbulletin ***8217; ***'8211; gibi

Selam arkadaslar ben vb 3.8.4 kullaniyorum 3.5.2 vbseo yu kullaniyorum

mesala topic aciyorum icerigi

Tahran’da ailesi ile birlikte yaşamakta olan küçük Marjane’in ve ailesinin hayatı Şah rejiminin devrilmesiyle değişir. Rejim değişikliğini büyük sevinçle karşılayan aile yaşanan İslam devrimi ile birlikte ülkelerinin geçirdiği değişime ayak uydurmakta zorlanır. Aile çareyi Marjane’i, politik tansiyonun giderek arttığı ülkeden göndermekte bulur. Avusturya’daki bir okula yazılan Marjane önce batı kültürüne uyum sağlamakta daha sonra ise koptuğu doğu kültürüne tekrar alışmakta zorluk çeker.
    bu hale donuyo

Tahran***8217;da ailesi ile birlikte yaşamakta olan küçük Marjane***8217;in ve ailesinin hayatı Şah rejiminin devrilmesiyle değişir. Rejim değişikliğini büyük sevinçle karşılayan aile yaşanan İslam devrimi ile birlikte ülkelerinin geçirdiği değişime ayak uydurmakta zorlanır. Aile çareyi Marjane***8217;i, politik tansiyonun giderek arttığı ülkeden göndermekte bulur. Avusturya***8217;daki bir okula yazılan Marjane önce batı kültürüne uyum sağlamakta daha sonra ise koptuğu doğu kültürüne tekrar alışmakta zorluk çeker.
    nasil duzeltirim bu sorunu ya offf

bide japonca cince karakterler ekleyincede bu tarz kodlar cikiyo karsima bunu kokten halletmemiz icin ne yapmamiz lazim

Senior Member zbahadir's Avatar
    Real Name
    Zafer BAHADIR
    Liked
    18 times
    Satın aldığınız ürünleri için destek alabiliyorsunuz aksi durumda destek vermiyorlar. İsterseniz satın alma bilgilerinizle Ticket açın destek bölümü halletsin.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Zafer bey'in belirttiği gibi , isminize ait vBSEO lisansı bulunmuyor. vBSEO satın aldıysanız bana özel mesaj ile ödeme transaction id ve forum adresinizi gönderin lütfen.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam