vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Karakter Sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhabalar Bodrum Forum - Powered by vBulletin sitesinde türkçe başlıkalrın yanında farklı karakterler çıkıyor neyin nesidir anlayamadım :( yardım debilicek ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Karakter Sorunu
merhabalar Bodrum Forum - Powered by vBulletin sitesinde türkçe başlıkalrın yanında farklı karakterler çıkıyor neyin nesidir anlayamadım :( yardım debilicek varmı acaba |
|
| ||||
| ||||
|
Vbseonun son versiyonu olan RC6 versiyonunu download kısmından indirip kurmanızı tavsiye ederim
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Yeni bir template deneyin derim. Kullandığınız template Çince... Ondan kaynaklanıyor.
|
|
| |||
| |||
| vbseo başka birinin üstüne kayıtlı çünkü site onun ben sadece itesiyle ilgileniyorum benim sitem değil yani template denediğim halde gene aynı sorunu yaşıyorum haylaz kardeşimin yardım önerisini deniyicem başka bir öneriniz varmı + atakan akrdeşim saol başka bir tempalte deniyorum şuan deniyerek bulucaz artık |
| Thread Tools | |
| |