forumda . yazdığım zaman - ye çeviriyor. ama ben . yazılan yerde . olmasını istiyorum. Karakter Değişken Opsiyonları na girdim. şöyle bir şey ekledim: '.' => '.' ama bir etkisi olmadı. bunu nasıl halledebilirim.
This is a discussion on Karakter Değişken Opsiyonları Hakkında within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; forumda . yazdýðým zaman - ye çeviriyor. ama ben . yazýlan yerde . olmasýný istiyorum. Karakter Deðiþken Opsiyonlarý na girdim. ...
forumda . yazdığım zaman - ye çeviriyor. ama ben . yazılan yerde . olmasını istiyorum. Karakter Değişken Opsiyonları na girdim. şöyle bir şey ekledim: '.' => '.' ama bir etkisi olmadı. bunu nasıl halledebilirim.
Örnek bir link yazıp örneklersen yardimci olabilirim.
Forumun başlığı Deneme.123
urlsi: site.com/deneme-123
benim istediğim: site.com/deneme.123
Url Rewrite ayarları > Genel Opsiyonlar
URL Kısım Ayraçlarını Belirtme den değiştirin.
Baştan söyleyim.Bütün Linkler değişecek..Fakat bunu yapınca linklerinizin öleceğinden haberiniz var değil mi ?
Orayı biliyorum link ayıraçım _ ben sadece . koydugum zaman - ye çevirmesin istiyorum o kadar.
Karakter değişkenlerinden belirleyebilirsiniz ancak tavsiye edilen birşey değilldir.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam