vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on kabul edilmeyen Sitemap within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; google site map bir türlü dogrulayamıyor sureklı Doğrulama durumu: DOĞRULANMADI Son deneme 10 Eki 2008: Sunucu zaman aşımı nedeniyle dosyanızı ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| kabul edilmeyen Sitemap
google site map bir türlü dogrulayamıyor sureklı Quote:
yada Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
nedir bu hostlardan çektiğimiz sitemin indexi 0 oldu neredeyse robots dosyasına ulaşılamıyor bendede 20 gündür host sahibi arkadaşlar varsa info.php bakıp ayarlarda bir eksiklik olup olmadığını söylemelerini rica ediyorum keyfim kaçtı bunun yüzünden günlerdir
|
|
| ||||
| ||||
|
Hep şunu söylemişimdir , Türkiye'de adam gibi host işini yapan kimse yok ( en azından ben rastlamadım henüz ) . En temizi yurt dışından profesyonel şirketlerle çalışmak.
|
|
| ||||
| ||||
|
haklısınız mert bey ama oldu bir kere çok soru soruyorum lakin,yapılacak herhangi bir şey varmıdır acaba şu an için bağlı bulunduğum hostla
|
|
| ||||
| ||||
|
Yapabilecekleri adam gibi hizmet sunmak , düzgün datacenterlarla çalışmak ve server kapasitesinin üzerinde satış yapmamak ama herşeyden önce reseller hesabı alıp hostçu olmamak. Malesef diyebilecke birşey yok. Isterseniz phpinfo linki verin bakayım. |
|
| ||||
| ||||
|
buyrun işte sebep ortada defalarca söylememe rağmen demek bilmemezlikten bir çözüm yoluna gidemediler
|
|
| |||
| |||
|
pekı benım nedendır nasıl sorunu anlyabılırım acaba?Benım kı yurtdısından
|
|
| |||
| |||
|
Severinde hata var senin Benımde ilk zamanlar öyle diyordu fakat hostingimi değiştirince sorunsuz bir şekilde yaptım |
|
| ||||
| ||||
|
Mustafa overloaded bir serversa veya bağlantı konusunda sorun yaşıyorsa o zaman bu tarz sorunları görebilirsin. Server , shared hosting mi , dedicated mı yoksa vps mi ?
|
|
| |||
| |||
|
dedicated kullanıyorum serverdakı dıger sıteler normal kabul edılıyor ama forum kabul edılımıyor
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Bir ara bende oldu, google sunucu subdomaine ulaşamıyordu ki bu subdomainlerde çok oluyor. Çözüm olarak önce ana domaini google'a ekledim sonra subdomini ekledim oldu. Aradan bir kaç gün geçtiktern sonra diğer domaini sildim. |
|
| ||||
| ||||
|
birşey soracam google webmasters de siteyi tanıttım sonunda PHP Code: |
| Thread Tools | |
| |