merhabalar gecen yil mayis aylarinda 100 euro verip aldigim lisansin suresi bitmis ??nasil boyle birsey olabilir ben lisans suresiz diye aldim 3.2 kadar indirebiliyorum tamam yeni dosyalari belli bir miktar odemeden indiremeyecegimi bilerek aldim ancak domain degistirememe ne demek oluyor hesap deaktif`mis yani illa para mi odiyecez yine degistirmek icin ???boyle sacmalik olmazbu haksizlik degil mi zaten belli bir para verip almisiz lisansi ?vede omur boyu lisansi var nasil boyle birsey olabilir site ismini 1 ay once degistirdim yine sil bastan eski domaine mi gecmemiz gerekiyor illa ?lutfen bu konuya bir el atiniz madem ki omur boyu lisansa alicilar 1 yil gecikten sonra bari domainlerini degistirebilsinler ben boyle bi sorun olacagini tahmin etmedim yoksa hesap deaktif olmadan degistirirdim domaini ? acaba lisansi alirken boyle bir bilgi veriyormusunuz hayir ? simdi ben mi sucluyum sizler mi ?madur olmus oluyorum bu durumda?lutfen sorunumu cozun mert bey 100 euro az bi mebla degil yeni surumlerden faydalanmak icin para odenmeli evet ancak degistirme icin bari bu olmasin ?beni madur etmeyeceginize inaniyorum tesekkurler simdiden

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote