Results 1 to 4 of 4

iyi gunler nasil olurda domain degistiremem ?

This is a discussion on iyi gunler nasil olurda domain degistiremem ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhabalar gecen yil mayis aylarinda 100 euro verip aldigim lisansin suresi bitmis ??nasil boyle birsey olabilir ben lisans suresiz diye ...

Member
    Real Name
    metin
    Liked
    0 times

iyi gunler nasil olurda domain degistiremem ?

merhabalar gecen yil mayis aylarinda 100 euro verip aldigim lisansin suresi bitmis ??nasil boyle birsey olabilir ben lisans suresiz diye aldim 3.2 kadar indirebiliyorum tamam yeni dosyalari belli bir miktar odemeden indiremeyecegimi bilerek aldim ancak domain degistirememe ne demek oluyor hesap deaktif`mis yani illa para mi odiyecez yine degistirmek icin ???boyle sacmalik olmaz bu haksizlik degil mi zaten belli bir para verip almisiz lisansi ?vede omur boyu lisansi var nasil boyle birsey olabilir site ismini 1 ay once degistirdim yine sil bastan eski domaine mi gecmemiz gerekiyor illa ?lutfen bu konuya bir el atiniz madem ki omur boyu lisansa alicilar 1 yil gecikten sonra bari domainlerini degistirebilsinler ben boyle bi sorun olacagini tahmin etmedim yoksa hesap deaktif olmadan degistirirdim domaini ? acaba lisansi alirken boyle bir bilgi veriyormusunuz hayir ? simdi ben mi sucluyum sizler mi ?madur olmus oluyorum bu durumda?lutfen sorunumu cozun mert bey 100 euro az bi mebla degil yeni surumlerden faydalanmak icin para odenmeli evet ancak degistirme icin bari bu olmasin ?beni madur etmeyeceginize inaniyorum tesekkurler simdiden

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Lisansınız deaktif ve Lisans Kullanım Sözleşmesi gayet açık. Domain değiştirebilmek için aktif lisansa sahip olmanız gerekiyor.
    Lisans yenileme ücreti 100€ filan değildir. Bunu nereden çıkartıyorsunuz. Lisans yenileme ücreti 35$ dır.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Senior Member webmastersitesi's Avatar
    Liked
    16 times
    Blog Entries
    3
    Lisansı uzatırsanız 1 yıl boyunca en son versiyona güncelleme hakkı da elde ediceksiniz.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Beyefendi lütfen gereksiz konuları 2 gündür olduğu gibi yukarı taşımayın. Imzanız botlara gözükmüyor yani backlink alamazsınız.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam