Mert bey 38 yaşında aklı başında biriyim, ismime ait nasıl olacağını bilmiyorum, ancak istediğiniz taktirde forumumda bulunan lisans numaramı verebilirim, bir karışıklık olduğuı kesindir, kredi kartının bile extresi var ödeme yaptığıma dair, sizlerden biraz daha temkinli konuşmanızı beklerdim, ben bu forumdaki hesabımı daha vBSEO yu satın almadan önce açmıştım, nasıl bir karışıklık olduğunu da bilmem, ancak siz isteyin her türlü ödeme yaptığımı size ispat edeyim, neyi kontrol edip bunu yazdığınız bilmiyorum, belki bu hesabımda görünmüyordur, tamam neden görünmediğini de bilmiyorum, vbseo yu aldığım gün sizden yine destek almıştım önceki postlarıma bakarsanız anlarsınız, şu anda kurulu olan vBESO yu sitenizden indirdim, ve lisans numaramı istediğiniz zaman verebilirm, benim sitemde yazıyor lisans numaram.
Bilgisizliğimden kaynaklanan bir yanlış anlaşılma olabilir diye düşünüp, topluma açık yerlerde müşterilerinize hırsız muamelesi yapmadan önce iyi araştırınız lütfen, bu ürüne para verdim ben o kadar.

LinkBack URL
About LinkBacks