Results 1 to 4 of 4

Isminize ait vBSEO lisansı bulunmuyor. vBSEO ücretli bir yazılımdır. da ne demek ?

This is a discussion on Isminize ait vBSEO lisansı bulunmuyor. vBSEO ücretli bir yazılımdır. da ne demek ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Mert bey 38 yaþýnda aklý baþýnda biriyim, ismime ait nasýl olacaðýný bilmiyorum, ancak istediðiniz taktirde forumumda bulunan lisans numaramý verebilirim, ...

Junior Member
    Real Name
    Kerem Peksen
    Liked
    0 times

Isminize ait vBSEO lisansı bulunmuyor. vBSEO ücretli bir yazılımdır. da ne demek ?

Mert bey 38 yaşında aklı başında biriyim, ismime ait nasıl olacağını bilmiyorum, ancak istediğiniz taktirde forumumda bulunan lisans numaramı verebilirim, bir karışıklık olduğuı kesindir, kredi kartının bile extresi var ödeme yaptığıma dair, sizlerden biraz daha temkinli konuşmanızı beklerdim, ben bu forumdaki hesabımı daha vBSEO yu satın almadan önce açmıştım, nasıl bir karışıklık olduğunu da bilmem, ancak siz isteyin her türlü ödeme yaptığımı size ispat edeyim, neyi kontrol edip bunu yazdığınız bilmiyorum, belki bu hesabımda görünmüyordur, tamam neden görünmediğini de bilmiyorum, vbseo yu aldığım gün sizden yine destek almıştım önceki postlarıma bakarsanız anlarsınız, şu anda kurulu olan vBESO yu sitenizden indirdim, ve lisans numaramı istediğiniz zaman verebilirm, benim sitemde yazıyor lisans numaram.
    Bilgisizliğimden kaynaklanan bir yanlış anlaşılma olabilir diye düşünüp, topluma açık yerlerde müşterilerinize hırsız muamelesi yapmadan önce iyi araştırınız lütfen, bu ürüne para verdim ben o kadar.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Bir karışıklık olduğunu düşünüyorsanız lütfen bir ticket açınız Kerem bey. Şu aşamada kullanıcı adınızda bir lisans gözükmüyor. Sistemde bir hatada olmuş olabilir. Bir ticket açıp ödeme transaction id , ve forum adresinizi gönderirseniz yardımcı olabilirim.

Kimseye hırsız gibi davrandığımız yok Kerem bey. Son zamanlarda lisanssız kullancıların destek istediği her konuyu polemikler yaşanmasın diye kapatıyorum. iPad'den yazdığım için o mesajı kısa tutmuştum. Her zaman için bu tarz durumlarda ister ticket ister özel mesaj ile ulaşabilirsiniz bizlere.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    Kerem Peksen
    Liked
    0 times
    Flood için özür dilerim, şimdi bir deneme yaptım, ben bu hesabım ile download bölümünüze girip istediğim vBESEO yu indirebiliyorum.
    Birisinin bana bunu da açıklamasını istiyorum. buyrun resim.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Enteresan sistem sizi vBSEO kullanıcı grubundan çıkarmış. Şimdi düzelttim bunu. Yaşamış olduğunuz aksaklıktan dolayı kusura bakmayın. Bu konuyu kapatıp öbürünü açıcam , oradan yardımcı olmaya çalışıcam sorununuza.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam