ben isapi_rewrite 3.0 kurdum siteden alıp denediğim hiçbir kural çalışmadı. Buna uygun kural veriniz yoksa isapi_rewrite 2.0 kurucam onun kurallarını verin
This is a discussion on isapi_rewrite 3.0 sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; ben isapi_rewrite 3.0 kurdum siteden alýp denediðim hiçbir kural çalýþmadý. Buna uygun kural veriniz yoksa isapi_rewrite 2.0 kurucam onun kurallarýný ...
ben isapi_rewrite 3.0 kurdum siteden alıp denediğim hiçbir kural çalışmadı. Buna uygun kural veriniz yoksa isapi_rewrite 2.0 kurucam onun kurallarını verin
ISAPI_Rewrite için ingilizce ticket açmanızı tavsiye ederim.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
ingilizce bilsem zaten burda sormazdım siz sorun ne yapmam gerektiğini bana söyleyin bende yapayım
Sorununuz devam ediyorsa serverınız , sorununuz ile ilgili bir support ticket açarmısınız Türkçe
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
çalışmıyor çalışmıyor bu vbseo yu iade etmek istesem edemezmiyim?
Bir önceki mesajımda çok açık belirttim farkındaysanız. Support ticket açabilirmisiniz.
vBSEO IIS serverlarda sorunsuz çalışmaktadır. Büyük ihtimalle siz hatalı birşey yaptığınız için çalışmamaktadır.