vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on ionCube ve Zend within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar ben lisans aldım şimdi download menümde ionCube ve zend diye iki ayrı indirme şekli ve bunun yanında Birsürü versiyon ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar ben lisans aldım şimdi download menümde ionCube ve zend diye iki ayrı indirme şekli ve bunun yanında Birsürü versiyon birde test etmek için sanırım bişeyler var?? Siteme kurmak için hangisini indireceğim? |
|
| ||||
| ||||
|
Önce o test scriptini indirip sitene yükle ve çalıştır. Desteklenen sisteme göre zend veya ioncubeyi yükle.
|
|
| |||
| |||
|
herikisinide destekleme olasılığı varmı varsa birbirine göre avantaj ve dezavantajları nelerdir?
|
|
| |||
| |||
|
TEst i yaptım : İlk sırada Zend in yanında yeşil tamam logosu var ama altta da şöyel bir hata var : Server Changes Possibly Needed This test script was unable to find Zend Optimizer on your server and was unable to successfully run Ioncube. Suggestions and install instructions are to the right of both Zend Optimizer and Ioncube above. Bu durumda Zend li hali çalışırmı yoksa sorunmu var varsa ne yapabilirim? |
|
| |||
| |||
|
serverda zend yüklü serverı aldıgım yerle görüştüm ama zaten test.php dede yüklü gösteriyor sadece altta hata veriyor .. pm ile destek alabileceüim bir kiş ivarmı? |
|
| |||
| |||
|
tesekurler support ticket actim klavyedeki karakterlere bisey oldu bu arada |
| Thread Tools | |
| |