vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Internal Server Error within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar son düşüncem Vbseo . Siteye alt domain ekleyip başka bir script ekliyorum ya da /deneme olarak açıyorum yeni bir ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Internal Server Error
Arkadaşlar son düşüncem Vbseo. Siteye alt domain ekleyip başka bir script ekliyorum ya da /deneme olarak açıyorum yeni bir script eklemek için. deneme.sitem.com alt domain kuruyoruz. Deneme klasörüne herşey yolluyoruz sorun yok. Ama bir açıyoruz siteyi. Quote:
Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Deneme klasörü içerisine bir .htaccess var ve buı .htaccess sorun yaratıyor. Bu sorunu ortadan iki şekilde kaldırabilirsiniz. 1. deneme klasöründeki .htaccess i kaldırabilirsiniz. 2. vBSEO .htaccess i içinde aşağıdaki düzenlemeyi yapabilirsiniz .htaccess de aşağıdaki satırı aratın Code: RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
Code: RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|deneme)/
|
|
| |||
| |||
|
Ok yaptım şimdi deniyorum. Teşekkürler
|
|
| |||
| |||
|
2. vBSEO .htaccess i içinde aşağıdaki düzenlemeyi yapabilirsiniz .htaccess de aşağıdaki satırı aratın bunu yaptım hala aynı sorun var. kurulumu yaptım ama anasayfaya geldi şimdi yine hata verdi |
|
| ||||
| ||||
|
O zaman sorun kurmaya çalıştığınız programda. Kurmaya çalıştığınız programın .htaccess dosyası var mı ? Varsa içeriği nedir ? Program nedir ? bu tarz bilgileri yazarsanız yardımcı olabilirim. Ekleme : deneme klasörübnüz içerisine içeriği ekteki gibi bir .htaccess gönderirseniz sorun çözülür. Code: RewriteEngine Off |
|
| |||
| |||
|
Deneme klasörünün içine gönderdim orada zaten .htaccess dosyası yoktu. Anasayfa açıldı Ancak bu sefer linkler gitti. Yani nereye bassak çalışmıyor çünkü rewriteengine off yaptık bu scriptte seolu zaten. Deneme/files içinde .htaccess buldum bir tane. İçinde PHP Code: |
|
| |||
| |||
|
Yok yine olmadı. Anasayfa açılıyor bu sefer linkler olmuyor yeni scriptte
|
|
| ||||
| ||||
|
O zaman sorunun vBSEO ile alakası yok malesef. Bu yeni kullandığınız scriptin sitesinden yardım istemenizi tavsiye edeyim lütfen. Kullandığınız scriptin ne olduğunu bilsem yardımcı olmaya çalışırdım ancak bilemeden birşey yapamıyorum.
|
| Thread Tools | |
| |