vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on indexlenme sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; arkadaşlar vbseo aldım yükledim ama yükledigimden buyana google bot siteye hiç ugramamaya başladı. 50.000 index varken yarısı silindi . vBSEO ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| indexlenme sorunu
arkadaşlar vbseo aldım yükledim ama yükledigimden buyana google bot siteye hiç ugramamaya başladı. 50.000 index varken yarısı silindi .vBSEO Siemap Generator kurdum google site map yolladım sitemap 9 gündür beklemede , neden böyle olmuş ola bilir ? şimdi neyapmalıyım ? daha önce böyle birşey başına gelen oldumu ? vbseoyu kaldırayımmı ? |
|
| ||||
| ||||
|
Index sayınızı nereden takip ediyorsunuz bilmiyorum ancak siz daha vBSEO'yu çok yeni kurmuş durumdasınız. SEO işi uzun vadeli bir işlemdir. Sabırlı olmalısınız. Sitemap 9 gündür nasıl beklemede ? |
|
| ||||
| ||||
|
Index sayınızı nereden takip ediyorsunuz bilmiyorum ancak siz daha vBSEO'yu çok yeni kurmuş durumdasınız. SEO işi uzun vadeli bir işlemdir. Sabırlı olmalısınız. Sitemap 9 gündür nasıl beklemede ? |
|
| ||||
| ||||
|
indexk sayımı : site:www.siteadı.com şeklinde googleden takip ediyorum site map ise google webmaster tools a yolaldım 9 gün geçti ve orada hala beklemede yazıyor
|
|
| ||||
| ||||
|
site:domain.com query si çok uzun zamandan beri reel sonuçlar vermiyor. Istatitistiklerinizi google analytics tarzı bir programla takip etmenizi tavsiye ederim. Site haritanızı tekrar submit edin ve erişilebildiğinden emin olun.
|
| Thread Tools | |
| |