Merhaba arkadaşlar
Bir webmaster sitesinde okuduğuma göre site sayfalarınızı önbelleğe adırmazsanız,Indexleme hızı artıyormuş.Bu ne derece doğru fikri olan varmı ?
Teşekkürler
This is a discussion on Indexlenen sayfaları önbelleğe aldırmamak? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba arkadaþlar Bir webmaster sitesinde okuduðuma göre site sayfalarýnýzý önbelleðe adýrmazsanýz,Indexleme hýzý artýyormuþ.Bu ne derece doðru fikri olan varmý ? ...
Merhaba arkadaşlar
Bir webmaster sitesinde okuduğuma göre site sayfalarınızı önbelleğe adırmazsanız,Indexleme hızı artıyormuş.Bu ne derece doğru fikri olan varmı ?
Teşekkürler
Şahsen ben bunun teori olduğunu düşünüyorum ve bu tarz bir teoriye itibar etmeyi hiç şahsım adına planlamıyorum.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Yani deneme yanılmayla yapılan şeyler bunlar kesinliği yok, bir baska rivayete göre de önbelleğe aldırmamak, google in siteye verdigi önemi ve trafigi azaltıyormus vb. Kesin birşey yok yani
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
Önbelleyi kapatmak şu açıdan iyi bazı kullanıcılar sitelere girmek yerine önbelleği açıp bakıp işini hallediyorlar.Bu açıdan kapatmak avantajlı gibi ama denemek lazım şu indexleme işini.Bu arada Mert bey Siz yeni bir site mi açtınızBugün bana bir mail geldide.ayyas.org diye bir siteden
![]()
Benimle yakından uzaktan alakası olan bir site değil. Ben hiçbir zaman spam ile uğraşmam. Bahsettiğiniz sitede çoktan şikayet edildi![]()
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Neyse canım zaten ayyas.com gibi olamaz kimseBen pek giremiyorum kusura bakmayın Dershane felan derken anca vaktim kendi siteme yetiyor
![]()
Bir de bu önbelleği almamayı nasıl yapabiliriz ? Bilginiz var mı?
Ayyas.org Sayfası Diyor ki ;
HESAP DURDURULMUSTUR.
Ödemesi gerçekleşmemiş olabilir,
Site saldırı alıyor olabilir,
Sitenin hosting hizmet süresi dolmuş olabilir,
Site, verilen trafik limitini doldurmuş olabilir,
İnternet sitesinde, sunucumuzda izin verilmeyen içerik bulunuyor olabilir,
Site, spam mail yolluyor olabilir.
Son maddeye bakınız![]()
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
Site gene çıkmış ortaya![]()
Mert bey Ayyas.org u kime niye şikayet ettiğinizi öğrenebilirmiyim ayyas kelimesini patentledinizmi ? Şayet patentlemediyseniz ayyas.org domaini bir süredir boştaydı neden kayıt ettirmediniz ? Hangi hakla sitemi şikayet ediyorsunuz.
Cidden merak ettim .
Not: Ayyas.org vBulletin lisanslı yazılımını kullanmaktır.
Komik olmak ayrı bir meziyet gerektirir. En azından sizin gibi spam göndererek insanları rahatsız eden ve para için herşeyi yapacak birisi değilim
Kaldı ki sizin lisansınızın olup olmaması beni zerre ilgilendirmiyor. Ben şüphelendiğim her siteyi şikayet ederim. Buda kişisel tercih meselesidir. Bazı insanlar yasalara ve çevresindekilere saygılıdır bazıları ise herşeyi yapacak karakterdedirler.