vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Müşteri Hesap Kontrol Arayüzü vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

Indexlenen sayfaları önbelleğe aldırmamak?

This is a discussion on Indexlenen sayfaları önbelleğe aldırmamak? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba arkadaşlar Bir webmaster sitesinde okuduğuma göre site sayfalarınızı önbelleğe adırmazsanız,Indexleme hızı artıyormuş.Bu ne derece doğru fikri olan varmı ? ...

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Old 03-10-2008, 04:08 PM
Powerofdreams's Avatar
Senior Member

Real Name: Hüseyin
Send a message via MSN to Powerofdreams
Question Indexlenen sayfaları önbelleğe aldırmamak?

Merhaba arkadaşlar

Bir webmaster sitesinde okuduğuma göre site sayfalarınızı önbelleğe adırmazsanız,Indexleme hızı artıyormuş.Bu ne derece doğru fikri olan varmı ?

Teşekkürler
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 03-10-2008, 05:27 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster
vBSEO Total Customer SupportvBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Lizard King
Blog Entries: 3
Send a message via MSN to Mert Gökçeimam
Şahsen ben bunun teori olduğunu düşünüyorum ve bu tarz bir teoriye itibar etmeyi hiç şahsım adına planlamıyorum.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 03-10-2008, 05:30 PM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Real Name: Ozan A.
Yani deneme yanılmayla yapılan şeyler bunlar kesinliği yok, bir baska rivayete göre de önbelleğe aldırmamak, google in siteye verdigi önemi ve trafigi azaltıyormus vb. Kesin birşey yok yani
Reply With Quote
Old 03-10-2008, 05:35 PM
Powerofdreams's Avatar
Senior Member

Önbelleyi kapatmak şu açıdan iyi bazı kullanıcılar sitelere girmek yerine önbelleği açıp bakıp işini hallediyorlar.Bu açıdan kapatmak avantajlı gibi ama denemek lazım şu indexleme işini.Bu arada Mert bey Siz yeni bir site mi açtınız Bugün bana bir mail geldide.ayyas.org diye bir siteden
Reply With Quote
Old 03-10-2008, 05:45 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Benimle yakından uzaktan alakası olan bir site değil. Ben hiçbir zaman spam ile uğraşmam. Bahsettiğiniz sitede çoktan şikayet edildi
Reply With Quote
Old 03-10-2008, 05:48 PM
Powerofdreams's Avatar
Senior Member

Neyse canım zaten ayyas.com gibi olamaz kimse Ben pek giremiyorum kusura bakmayın Dershane felan derken anca vaktim kendi siteme yetiyor

Bir de bu önbelleği almamayı nasıl yapabiliriz ? Bilginiz var mı?
Reply With Quote
Old 03-10-2008, 08:26 PM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Real Name: Ozan A.
Ayyas.org Sayfası Diyor ki ;

HESAP DURDURULMUSTUR.

Ödemesi gerçekleşmemiş olabilir, Site saldırı alıyor olabilir, Sitenin hosting hizmet süresi dolmuş olabilir, Site, verilen trafik limitini doldurmuş olabilir, İnternet sitesinde, sunucumuzda izin verilmeyen içerik bulunuyor olabilir, Site, spam mail yolluyor olabilir.

Son maddeye bakınız
Old 03-11-2008, 01:04 PM
Powerofdreams's Avatar
Senior Member

Site gene çıkmış ortaya
Reply With Quote
Old 03-20-2008, 02:35 PM
Junior Member

Real Name: xboy
Quote:
Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
Benimle yakından uzaktan alakası olan bir site değil. Ben hiçbir zaman spam ile uğraşmam. Bahsettiğiniz sitede çoktan şikayet edildi
Mert bey Ayyas.org u kime niye şikayet ettiğinizi öğrenebilirmiyim ayyas kelimesini patentledinizmi ? Şayet patentlemediyseniz ayyas.org domaini bir süredir boştaydı neden kayıt ettirmediniz ? Hangi hakla sitemi şikayet ediyorsunuz.
Cidden merak ettim .

Not: Ayyas.org vBulletin lisanslı yazılımını kullanmaktır.
Reply With Quote
Old 03-20-2008, 03:17 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Quote:
Originally Posted by MysteriousTR View Post
Mert bey Ayyas.org u kime niye şikayet ettiğinizi öğrenebilirmiyim ayyas kelimesini patentledinizmi ? Şayet patentlemediyseniz ayyas.org domaini bir süredir boştaydı neden kayıt ettirmediniz ? Hangi hakla sitemi şikayet ediyorsunuz.
Cidden merak ettim .

Not: Ayyas.org vBulletin lisanslı yazılımını kullanmaktır.
vBulletin.com a şikayet ettim. Ayyaş kelimesinin patentini filan aldığımda yok. Spammer lardan nefret ederim ve özenti insanlardan.
Reply With Quote
Old 03-20-2008, 03:40 PM
Junior Member

Real Name: xboy
Quote:
Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
vBulletin.com a şikayet ettim. Ayyaş kelimesinin patentini filan aldığımda yok. Spammer lardan nefret ederim ve özenti insanlardan.
Sizin komik biri oldugunuzu soyler durulardı doğruymuş.
Bize diyene bak senden ala özentimi var (ispatlayacağım)
vBulletin.com a benden selamda söyleyin lisansım var eger içine çok dert olduysa screen atayım mertcim.
Reply With Quote
Old 03-20-2008, 03:43 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Quote:
Originally Posted by MysteriousTR View Post
Sizin komik biri oldugunuzu soyler durulardı doğruymuş.
Bize diyene bak senden ala özentimi var (ispatlayacağım)
vBulletin.com a benden selamda söyleyin lisansım var eger içine çok dert olduysa screen atayım mertcim.
Komik olmak ayrı bir meziyet gerektirir. En azından sizin gibi spam göndererek insanları rahatsız eden ve para için herşeyi yapacak birisi değilim

Kaldı ki sizin lisansınızın olup olmaması beni zerre ilgilendirmiyor. Ben şüphelendiğim her siteyi şikayet ederim. Buda kişisel tercih meselesidir. Bazı insanlar yasalara ve çevresindekilere saygılıdır bazıları ise herşeyi yapacak karakterdedirler.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules