vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on index.php yada index.html within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Konu ve forumlar da uyguladigimiz islemi acaba vBSEO neden ana sayfa da uygulamiyor, bunun negatif bir etkisimi var? Mesela ayyas´ta ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| index.php yada index.html
Konu ve forumlar da uyguladigimiz islemi acaba vBSEO neden ana sayfa da uygulamiyor, bunun negatif bir etkisimi var? Mesela ayyas´ta da forum.html seklinde bir uygulama dikkatimi cekti. |
|
| ||||
| ||||
|
Ayyaş'ta ben ana sayfa olarak kendi yazdığım bir program kullanmaktayım. forum.html de vBulletin index dosyasının değişmiş halidir. Onun haricindeki kısmı anlamadım. Açıklarsan yardımcı olmaya çalışayım |
|
| ||||
| ||||
|
benimde bir sorum olacak bu konuda bazi dosyalari ccr kullanarak php den html ceviriyoruz daha dogrusu dosyayi cevirmiyor sadece linki degistiriyoruz ancak dosya php dili ile yazili sekilde kaliyor bu seo baglaminda hicbir anlam ifade ediyormu yoksa sadece görüntü olsun diyemi?
|
|
| ||||
| ||||
|
eger anlami yok deseydiniz ikinci soru olarakta bu gelicekti |
|
| |||
| |||
| Quote:
Aksi halde serverleri seo diye kasmanin bir manasi olmazdi sanirim Quote:
Anlatmakta güclük cekiyorum galiba Yani basit bir örnekle ana sayfamizda neden RewriteRule index\.html index.php gibi bir uygulama yok. Yada sen olmasini tavsiye edermisin? |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Ana sayfa da index.html olursa bence faydası %0. kusurlarda bile oluyorsa elbetteki olacaktır. Ben gerek görmedim tercih kişisel .. Ne kadar rewrite, o kadar yük diye biliyorum |
| Thread Tools | |
| |