Konu ve forumlar da uyguladigimiz islemi acaba vBSEO neden ana sayfa da uygulamiyor, bunun negatif bir etkisimi var?
Mesela ayyas´ta da forum.html seklinde bir uygulama dikkatimi cekti.
This is a discussion on index.php yada index.html within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Konu ve forumlar da uyguladigimiz islemi acaba vBSEO neden ana sayfa da uygulamiyor, bunun negatif bir etkisimi var? Mesela ayyas´ta ...
Konu ve forumlar da uyguladigimiz islemi acaba vBSEO neden ana sayfa da uygulamiyor, bunun negatif bir etkisimi var?
Mesela ayyas´ta da forum.html seklinde bir uygulama dikkatimi cekti.
Ayyaş'ta ben ana sayfa olarak kendi yazdığım bir program kullanmaktayım. forum.html de vBulletin index dosyasının değişmiş halidir.
Onun haricindeki kısmı anlamadım. Açıklarsan yardımcı olmaya çalışayım![]()
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
benimde bir sorum olacak bu konuda bazi dosyalari ccr kullanarak php den html ceviriyoruz daha dogrusu dosyayi cevirmiyor sadece linki degistiriyoruz ancak dosya php dili ile yazili sekilde kaliyor bu seo baglaminda hicbir anlam ifade ediyormu yoksa sadece görüntü olsun diyemi?
Eğer bir anlamı olmuyorsa neden vBSEO kullanıyor bunca kişi ? showthread.php de php dosyası neticede![]()
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
eger anlami yok deseydiniz ikinci soru olarakta bu gelicektipeki bu anlami kisaca özetleyebilirmisiniz php olan bir dosyayi icerigini degistirmeden html olarak adlandirmanin avantaji nedir ?
Sonucta dosyalar ftp alaninda php komutlari ile calisiyor web e yansimalari html dir. Neden html desen google bunu yemeyi daha cok sevdigi icin diye biliyorum.
Aksi halde serverleri seo diye kasmanin bir manasi olmazdi sanirim
forum.html in index sayfasi oldugunu biliyorum ayni sekilde index.php yi forum.php seklindede kullanabiliriz.
Anlatmakta güclük cekiyorum galiba
Yani basit bir örnekle ana sayfamizda neden RewriteRule index\.html index.php gibi bir uygulama yok. Yada sen olmasini tavsiye edermisin?