vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on index.php - admincp/index.php within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba vbseo ailesi, Az önce bir portal, forum dosya adı değişikliği gerçekleştirdim. Portalı index.php olarak belirledim. vbulletin dizinini de forum.php ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| index.php - admincp/index.php Merhaba vbseo ailesi, Az önce bir portal, forum dosya adı değişikliği gerçekleştirdim. Portalı index.php olarak belirledim. vbulletin dizinini de forum.php olarak ayarladım. Problem şurada: özel rewrite kuralı ile index.php'yi portal/ olarak belirlediğim vakit, admincp/index.php aynı kalmıyor ve admincp/portal/ olarak çıkıyor. Önerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar |
|
| ||||
| ||||
| peki o zaman, portal sayfamın açılış sayfasını index.php değil de, portal.php yaptığımda, sitenin sadece ismini yazanlar yani portal.php'yi yazmayanlar portal.php'ye nasıl yönlendirilir. Yani soruyu şöyle özetlersek; index.php yerine portal.php yaparsam, domain ismini girenler direkt olarak portal.php'ye yönlenir mi? Yönlenmezse, nasıl bir işlem yapabiliriz? |
|
| ||||
| ||||
| Önerinizi dikkate alacağım. İlginiz için teşekkürler Mert Bey. |
|
| ||||
| ||||
| aynı şeyi arıyorum bilen varmı? |
|
| ||||
| ||||
| DirectoryIndex blabla.php satırını htaccess e yazarak oluyormuş galiba ama denedim olmadı? vb yada vbseo için özel bir durum ayar falanmı var acaba |
|
| ||||
| ||||
| Mert hocam htaccess den mümkün değilmi acaba? çünkü yapmak istediğim şu: www.siteismim.com yazıp girenler blabla.php ile karşılaşsın. aynı zamanda da index.php de kullanılacağından yönlendirme olmaz sanırım? |
| Thread Tools | |
| |