vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on index.html'i görmeden index.php'ye yönleniyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar, Vbseo yükledikten sonra siteadi.com adresine girince siteadi.com/index.php'ye giriyor. index.html'e girmesini istiyorum. htaccess'e directoryindex index.html yaptım olmadı. Sunucumun apache setup ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| index.html'i görmeden index.php'ye yönleniyor
Merhabalar, Vbseo yükledikten sonra siteadi.com adresine girince siteadi.com/index.php'ye giriyor. index.html'e girmesini istiyorum. htaccess'e directoryindex index.html yaptım olmadı. Sunucumun apache setup ayarından bakıyorum. html öncelikli olarak görülüyor. htaccesste ki kodları sildiğimde sorun düzeliyor ama vbseo çalışmıyor htaccessi nasıl düzenlemeliyim. TEşekkürler. htacessim bu durumda. Quote:
|
|
| |||
| |||
|
Pardon iki kez attım yanlış oldu.
|
|
| |||
| |||
| Vbseo'dan ötürü mü kullanamam. Webmaster Forumu internet sitesine bakarsanız onlar kullanıyor :S
|
|
| |||
| |||
| Onların formatını garip bulmanızın nedeni nedir acaba?
|
|
| ||||
| ||||
|
Sitelerin en önemli olgusu domain.com yazıldığında karşınıza çıkan giriş sayfasıdır. Bot ve misafirlerin baktığı ana olgu burasıdır. Bu durumda sadece giriş yap linkli bir format kullanmanın ve direk link ile siteye giriş yapmayı engellemenin komikliği ortaya çıkar.
|
|
| |||
| |||
|
Sanırım ayrıntılardan haberiniz yok. R10.net sitesi türkiyenin en büyük webmaster forumudur. Siteye ddos saldırısı olduğu için site her 5 günde bir kapanıyordu.Bu yüzden index.php'ye direk girişi engellediler ve index.html koydular. r10.net/index.php yazarak girmeye çalışırsanız siteye ulaşamadığınızı görürsünüz. Konudan sapmadan şöyle devam edeyim. Bu örneği vermemin nedeni olabilirliğini anlatmaktı. r10.net böyle birşeyi yapabiliyorsa biz neden yapamayalım? |
|
| ||||
| ||||
| |
|
| |||
| |||
|
DDos teknikleri hakkında çok fazla yöntem var. Rh'da barınıyorlar. Rh türkiye'de bir numara olduğuna göre demek ki önlem alınamayan bir saldırıyla karşı karşıyalar.Belki de Türkiye'de hosting güvenliği istediğimiz kadar gelişemedi. Fikir ayrılığımızın olduğu şüphesiz ama lütfen insanların emekleri hakkında bu kadar kesin ve acımasızca yorumda bulunmayın. Her ne olursa olsun ortada 3 yıllık büyük bir emek var. Teknik konuya dönerseniz sevinirim. index.html yapılabilir mi mümkün müdür? |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Olay yatırımla alakalı Türkiye' de emin olun her türlü güvenlik önlemi almak mümkün. Ancak buna yatırım yapabilecek kadar ciddi düşünen firma bulmak zor olduğu gibi, sitenin de bu denli büyük miktar ödeme yapması kolay degil. R10.Net ' in aylık kazancını bilemiyorum ancak sadece özel üyeliklerden gelen kazançlar ile, Türkiye' de büyük firma ve e-ticaret sitelerinin korunduğu yöntemlerle çok da rahat korunabilirler. Radore Hosting çok iyi bir firma ve belki de çözüm bile üretebilir ancak ona ödeme çıkılmazsa bedavaya mı yapacak ? Ayrıca RH firmasını en iyi olarak tabir etmeniz bence sizin de diğer çok başarılı hosting firmalarını da kesin ve acımasız yorumda bulundugunuzu belirtmek isterim Konunun cevabını da Mert Bey vermiş zaten
__________________ Best Mobile Phones Portal ( in Turkish ) www.maxicep.com |
| Thread Tools | |
| |