vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Index hakkında bir şey ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Açılan bir konu ertesi gün indexleniyor ve googleda sıralamaya giriyor çoğu sitelerde.. Yalnız benim sitemde bu olgu yok sanırım , ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Index hakkında bir şey ?
Açılan bir konu ertesi gün indexleniyor ve googleda sıralamaya giriyor çoğu sitelerde.. Yalnız benim sitemde bu olgu yok sanırım yeni yeni indexliyor , yani indexleme konusunda aslında problem yok ama geç indexliyor buda canımı sıkıyor açıkçası.. Birde google botlarının açılan bir konuyu 30 dk da indexlemesi sizce nasıl birşey bir kaç sitede görüyorum yardımlarınızı esirgemeyin lütfen |
|
| ||||
| ||||
| Pr değerleri rol oynuyor olmalı..
|
|
| ||||
| ||||
|
Selam Şehmus , Bu tamamıyla sitenize google'ın verdiği önem ile ilgili. Ayrıca Update Services seçeneğini mutlaka enable olduğunu kontrol ediniz. Ilker , PR değerinin hiçbir anlamı kalmadı. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
| mert bey bu seo paneldemi oluyor
|
|
| ||||
| ||||
|
Mert, vbseo nun kullandığı yada senin kullandığın ping servisleri neler acaba paylaşman mümkün mü ? Belki eklemedigimiz önemli bir servis vardır. |
|
| ||||
| ||||
| panel türkçe çok aradım ama bulamadım türkçe karşılığı nedir acaba rica etsem arkadaşlar
|
|
| ||||
| ||||
| Servisleri Haberdar Et |
|
| ||||
| ||||
|
tesekkürler sagol
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Tşk. ler
|
|
| |||
| |||
| sizin kullandığınız ping servisleri nedir hocam?
|
| Thread Tools | |
| |