vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on index farklılıgı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; ilginc bı durum farkettim bilmediğim için soruyorum site:worldkd.com yazınca worldkd.com alanından aramasının yaklaşık 55.600 sonucundan 1 - 10 arasındaki sonuçlar. ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| index farklılıgı
ilginc bı durum farkettim bilmediğim için soruyorum site:worldkd.com yazınca worldkd.com alanından aramasının yaklaşık 55.600 sonucundan 1 - 10 arasındaki sonuçlar. (0,06 saniye) site:Karanlik Dünya-ForumKD-WorldKD / Taklitlerimizden Sakının !! - Paylaşım Platformu - Program Kütüphane Rehberlik Atatürk E-Kitap Forum Oyunları Hasta Sevk yazınca Results 1 - 10 of about 101,000 from Karanlik Dünya-ForumKD-WorldKD / Taklitlerimizden Sakının !! - Paylaşım Platformu - Program Kütüphane Rehberlik Atatürk E-Kitap Forum Oyunları Hasta Sevk. (0.02 seconds) neden bukadar cok ucurum var?? |
|
| ||||
| ||||
|
indexe takılmayın bence, bir saplantı oldu belki biliyorum ancak sizin de dediginiz gibi her sorguda farklı birşey çıkıyor mesela toplam index 10k ise, türkçe sayfalarda ara dediginizde 100k da olabiliyor. Daha index rakamları yerine oturmadı mı nedir anlayamadım
|
|
| ||||
| ||||
|
Evet kesinlikle google sapitmis; 2de1.net alanindan aramasinin yaklasik 67.100 www.2de1.net alanindan aramasinin yaklasik 9.190.000.000 |
|
| ||||
| ||||
|
bu aralar dalgalanmalar var herkezin indexlerinde düşüş var
|
| Thread Tools | |
| |