Merhaba,
Vbulletin 3.7.3 PL1 kullanıyorum
VBSEO sürümüm 3.2.0
Inactive Users Email Reminders For 3.7.x - vBulletin.org Forum
linkindeki inaktif kullanıcılara mail yolalyan bir plugin yükledim. Fakat, kurulumu yaptıktan sonra VB AdminCP de footer da en altta birsürü satır hata görüyorum. Hatayı veren dosya da functions_vbseo_url.php. Alt alta birsürü çıkan hata aşağıdaki gibi:
Warning: reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object in public_html/includes/functions_vbseo_seo.php on line 63
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in includes/functions_vbseo_seo.php on line 64
Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /home/mynode/mysite/htdocs/includes/functions_vbseo_url.php on line 420
Warning: strtr() [function.strtr]: The second argument is not an array. in includes/functions_vbseo_url.php on line 424
Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /includes/functions_vbseo_url.php on line 420
Plugini yapan kişi, benim pluginimin VB 3.7.3 ile herhangi bir uyumsuzluğu yok test ettim diyor. Ama belki vbseo'da bir sorun olabilir diyor. Herhangi bir çözüm öneriniz var mı?

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote