vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Imagelar gözükmüyor. within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba Arkadaslar ne yaptıysam yapiyim bu imagelar bir turlu gozukmuyor ve forum iğrenc bir hal alıyor.Nasıl düzeltebilirim? Ekteki dosyaya bakın......
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Imagelar gözükmüyor.
Merhaba Arkadaslar ne yaptıysam yapiyim bu imagelar bir turlu gozukmuyor ve forum iğrenc bir hal alıyor.Nasıl düzeltebilirim? Ekteki dosyaya bakın... |
|
| |||
| |||
|
Pardon , tam anlayamadım . "Admincp >> Styles & Templates >> Style Variables" ----> Buradaki uzantıları nereye yazıcam? Ayrıca default seo ayarlarındada aynı problemi yasıyorum.Bu normalmi? Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
|
Ayrıca örnek olarak vermem gerekirse image yolu olarak " http://www.nuveforum.net/kose-yazarl...ttons/edit.gif " bu tarz bir adres olusturulmus , bu normalmidir?
|
|
| ||||
| ||||
|
Şu Anda Baktım Sitene. Sanırım Düzeltmişsin. Hiçbi Sorun YOK. Tüm İmageler Gözüküyor. Geçmiş Olsun |
|
| |||
| |||
|
Yok ya seoyu kapadım o yuzden duzgun gozukuyor Seoyu aciyim bide oyle bak istersen.. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
www.vbseo.com/demo adresi ile ayarlarını karşılaştırabilirsin.. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
Arkadaslar bu sefer de iconlar gozukmuyor.admincp >> icon manager bolumunden gerekli ayarı yaptım fakar olmadı...... Bir diğer sorumda vbseo ayarını yapıyorum fakat hic bir sekilde bu ayarlar siteme yansımıyor.vbseoyu tekrar kurmayıda denedim fakat herhangi bir degisiklik olmadı.Bunu nasıl halledebilirim. |
|
| ||||
| ||||
|
Nasıl ayarlarınız sitenize yansımıyor ? Detaylı açıklama yapabilirseniz yardımcı olmaya çalışabilirim. Ioncube mu zend mi kullanıyorsunuz , vbseocp.php izinleriniz nedir ? vs...
|
|
| |||
| |||
|
Yani vbseopcpden nasıl duzenleme yaparsam yapiyim etki etmiyor.Sabit bi rewrite ayarı yapılmıs gibi onun dısına cıkmıyor.Zend kullanıyorum en son versiyon. vbseocp.php ve diger dosya izinleri 644.Tabiki ayar yaparken gerekli dosyaları 666 yapıyorum. vBulletin 3.6.5 kullanıyorum. MySQL 5.0.32 Php 4.4.4-8 Apache v2.2.3 Aklıma şu an başka bişey gelmiyor... Last edited by OnR; 04-23-2007 at 06:03 PM. |
|
| |||
| |||
|
Tamam bu sorunuda hallettim.vBulletinle alakalı bi problemim olmustu.Bende bi ticket acmıstım.Cevap olarak isime yaramayan bi yanıt almıstım.Şu kodu config.php dosyasına eklememi soyluyodu. Code: define('DISABLE_HOOKS', true);
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Arkadaşlar bu kod bütün plug-in lerinizi kapatmaya yarıyormuş , bilgilerinize... |