vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on illegal içerik bulundurduğu için vbseo lisansı iptal edilen var mı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; illegal içerik bulundurduğu için vbseo lisansı iptal edilen var mı sanırım gayet açık bende almayı düşünüyorum ve bazı illegal bölümlerim ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| illegal içerik bulundurduğu için vbseo lisansı iptal edilen var mı
illegal içerik bulundurduğu için vbseo lisansı iptal edilen var mı sanırım gayet açık bende almayı düşünüyorum ve bazı illegal bölümlerim var kapatmak çok da zoruma giştmicek aslında ama hani kapatmasam ve vbseo lisansı alsam iptal ederler mi yada dah aern başta verirler mi gerçi bi kaç sitede gördüm illegal bölüm var + vbseo su da var [kimse bana burda hangi siteler olduğunu sormasın cevap vermem zaten beni seni de alakadar etmez] |
|
| ||||
| ||||
|
Illegal içerik bulunan sitelerin lisansları aktif duruma geçmiyor. Eğer illegal içerik barındırdığnı düşündüğünüz herhangi bir site varsa site adreslerini bildirirseniz gereken yapılacaktır. Ayrıca sitenizde illegal içerik barındırmak Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre Suç sayılmaktadır ve fazlasıyla ağır cezai yaptırımları bulunmaktadır.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support |
|
| |||
| |||
|
o zaman kaldırcaz mecburen tanıtım olcak |
|
| |||
| |||
| vBSEO Aldıktan Sonra Tekrar Forumuna Eklersen Lisansın İptal Edilir |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Şüphelendiğiniz site varsa vBSEO - vBSEO Piracy Reporting adresinden rapor edebilirsiniz.
|
| Thread Tools | |
| |