vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on ilginç bir hata within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; arkadaşlar & işareti amp olarak görünmeye başladı rc7 ye geçtikden sonra acaba nerde bir hata yaptım. www.site.com/kultur-sanat/ oldu sana www.site.com/kultur-amp-sanat/ ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| ilginç bir hata
arkadaşlar & işareti amp olarak görünmeye başladı rc7 ye geçtikden sonra acaba nerde bir hata yaptım. www.site.com/kultur-sanat/ oldu sana www.site.com/kultur-amp-sanat/ yardım edin lütfen |
|
| ||||
| ||||
|
ok sorunu çözdüm arkadaşlar konunun silinmesini talep ediyorum kusura bakmayın ';' => '', yapınca oluşmuş sorun bunu kaldırınca config_vbseo.php den düzeldi. tıpkı < | > ' işaretlerinde olduğu gibi ; işaretinide url de göstermemek istemiştim demekki olmuyormuş öyle bu arada arkadaşlar tags sisteminde örneğin; www.sitadi.com/tags/ilginc+hata yı www.sitadi.com/ilginc-hata olarak yapınca Quote:
tagları tags sayfasının anasayfasına atıyor konuları göstermiyor. ben geri o özelliği 0 yaptım Last edited by kralex; 06-02-2008 at 02:44 PM. |
| Thread Tools | |
| |