vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on iki soru: * vbseo sitesi çok yavaş * [Patent Beklemede] ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba; iki tane sorum var 1) vbseo forumları inanılmaz derecede yavaş. bunun sebebi vbseo mudur? ya da nedir? çünkü yalnızca ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| iki soru: * vbseo sitesi çok yavaş * [Patent Beklemede] ?
Merhaba; iki tane sorum var 1) vbseo forumları inanılmaz derecede yavaş. bunun sebebi vbseo mudur? ya da nedir? çünkü yalnızca ikinci soru için ziyaret ettiğim sitede şu dakika itibariyle forum ana sayfası> türkçe >yeni konu linklerini takip ederek bu satırları yazmaya başlamak için 10 dk harcadım. 2) yaklaşık 2 saat önce vbseo satın aldım. parayı ödedim ve download ettim ama vbseo kurduktan sonra vbseo panelinde [Patent Beklemede] ibaresi görüyorum. bunun sebebi nedir? bunu bildirmek için ticket açmak istedim ama destek sayfası bende kullanıcı adı ve şifre istiyor ama kayıt olacak yer göremedim özetle [Patent Beklemede] niye çıkıyor ve nasıl hallederim bu sorunu? |
|
| |||
| |||
|
1. Sorunuza yanıt vereyim konuyu açtığınızda saat ve öncesi forum'da idim. Her hangi bir yavaşlık sezmedim belki sizin hattınızda problem vardır, iyi çalışmalar.
|
|
| ||||
| ||||
|
Datacenter kaynaklı bir sorun var şu anda ve bu sorunun giderilmesi için çalışılıyor. Rica etsem traceroute alıp bana PM ile gönderir misiniz. Tracerout almak için windows altında command vasıtasıyla tracert vbseo.com yazmanız yeterli olucaktır.
|
|
| ||||
| ||||
|
Datacenter kaynaklı bir sorun var şu anda ve bu sorunun giderilmesi için çalışılıyor. Rica etsem traceroute alıp bana PM ile gönderir misiniz. Tracerout almak için windows altında command vasıtasıyla tracert vbseo.com yazmanız yeterli olucaktır.
|
|
| ||||
| ||||
|
Bizlerde şimdilik bir sorun yok ama bir kaç gün önce sorun vardı.
|
|
| ||||
| ||||
|
[patent beklemede] durumu bende de başından beri var, ama bir rahatsızlığını görmedim |
|
| ||||
| ||||
|
Şu an benin vbseo admin panelindede "[Patent Beklemede]" ibaresi bulunuyor .
|
| Thread Tools | |
| |