Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 18 of 18

Hukuki bir soru Vbseo ile alakali degil

This is a discussion on Hukuki bir soru Vbseo ile alakali degil within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by Mert Gökçeimam Malesef ülkemizin en önemli sorunlarından birisi eğitim ve kültür seviyesinin çok düşük olması. Mert bey ...

Senior Member Candostum's Avatar
    Real Name
    Abdullah
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
    Malesef ülkemizin en önemli sorunlarından birisi eğitim ve kültür seviyesinin çok düşük olması.
    Mert bey bu konuda size kesinlikle katilmiyorum Hani o cok özenilen Avrupa varya iste o avrupadan cok daha iyi egitim aliniyor bence Türkiyede cünki avrupadan cok daha fazla okumus insana sahip Türkiye ben yurtdisinda yasadigim icin bunu cok iyi biliyorum.

Bence forum konusundaki en büyük etken ücretsiz forum scriptleri mesela smf ve cok ucuza host alinmasi bu etkenler forum dünyasina cok eksi getiriyor daha 13-15 yasindaki birisi bile babasindan aldigi cep harcligiyla forum kuruyor buda en büyük etken oluyor bence.

Ve ayrica ben bir cok alman sitesine giriyorum warez dagitimi cok daha fazla cünki Türk forumlari cogu zaman alinti yapiyor üretmiyor üretenler genellikle yabancilar.

ALP
    ALP is offline
    Senior Member ALP's Avatar
    Real Name
    Emre
    Liked
    2 times
    Blog Entries
    2
    Abudallah bey Türkiye'dede iyi eğitim veren birçok yer var. Türkiye'de bir yılda çıkan akademisyen sayısına bakarsanız eğitime verilmeyen önemi görürsünüz.

Mert beyin dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Yalnız Türkiye'de şöyle bir dezavantaj düşünce sınırlayıcı kanun ve hükümler, yaptırımlar gibi zorunluluklar. İkinci bir dezavantajda Türkiyede Sanal suçlara ait tam manasıyla kanunların olmaması, gerçi anayasamızda o kadar açık kanun varken bilgi suçlarının doldurulmasını beklemek saçmalamak olur. Onun için her alanda gelişmiş insanlara ihtiyacımız var.

Senior Member ZeKiTuRk's Avatar
    Real Name
    Kenan
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
    Elbette ki örnekleri mevcut değil ancak dikkatle incelerseniz yurt dışında forumların 90%'ı bir konuda uzmanlaşıp , uzmanlaştıkları konu üzerinden ilerliyorlar. Halbuki ülkemizde konusunda uzman sayılacak forum sayısı çok az ve forum kurmanın ana amacı kısa yoldan para kazanmak. Ancak internet elbette para kazanılacak bir ürün olarak olsada , içerisinde barındırdığı bilgi birikimi ve bu bilginin doğru kullanılması halinde kültür , insan ilişkileri , özgür düşünce gibi olgular açısından ne kadar önemli olduğu gözükebilir.
    Katiliyorum üzerine söylenebilecek fazla birsey yok

Malesef ülkemizin en önemli sorunlarından birisi eğitim ve kültür seviyesinin çok düşük olması. Bu konuda en umutlu olunması gereken internet olması gerekirken malesef siteler sadece kolay yoldan para nasıl kazanırım çabasında ve 90% kötü olarak başarı kazanmış ilkleri taklit etmekten öteye gidemiyor.
    Egitim ve kültür seviyesinde yükselis tok bir toplumda olur yani ekonomik olarak kalkinmamis bir ülkede egitim seviyesinin yükselmesinden söz edilemez . Aciklik ve yoksulluk büyüdükce insanlar daha ilkellesiyor ve cahillesiyor.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2